Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσετε κιλά

Εδώ και πολύ καιρό κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να χάσετε βάρος, ακολουθώντας κατά γράμμα τη δίαιτα και κάνοντας συστηματικά κάποιο είδος άσκησης. Παρόλα αυτά η ζυγαριά αρνείται να σας δείξει λιγότερα κιλά, με αποτέλεσμα στο τέλος να τα παρατάτε και να το ρίχνετε στο φαγητό. Φέτος όμως, είναι μια διαφορετική χρονιά, γιατί οι ειδικοί προτείνουν μια εύκολη λύση που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά που έχετε πάρει. Το κλειδί είναι η κατανάλωση λαχανικών.

Το 2016 υπάρχει μια στροφή προς τα λαχανικά, τα οποία πάνε να αντικαταστήσουν

το κρέας. Η υψηλή περιεκτικότητα τους σε νερό και η διαδικασία του μασήματος για τη διάσπαση τους, μπορεί να σας βοηθήσουν, ώστε να χορτάσετε πιο γρήγορα και να τρώτε λιγότερο φαγητό. Επίσης, τα λαχανικά είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες και νερό, συμβάλλοντας στην καταστολή της πείνας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα εντάξετε στη διατροφή σας, είτε ως συνοδευτικό στα κυρίως γεύματα είτε ως σνακ. Παρακάτω θα δείτε μερικές ιδέες, ώστε να τρώτε όλη την ημέρα λαχανικά και να νιώθετε χορτάτοι με λίγες θερμίδες.

Πρωινό

Ένα Smoothie με φράουλες, μπρόκολο, μαρούλιΑυγά ποσέ με ντομάτα και σέσκουλαTofu με μαρούλι και γλυκοπατάτες

Σνακ

Smoothie με σπανάκι και μπανάναΤσιπς καρότου

Μεσημεριανό

Ψητή Γλυκοπατάτα με σαλάταΣούπα Λαχανικών

Απογευματινό σνακ

Αγγούρι με πάστα ελιάς

Βραδινό

Σπαγγέτι με λαχανικά και τυρίΝτοματόσουπα

Τέλος μην ξεχνάτε ότι κάθε διατροφικό πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε οργανισμού. Η σύνταξη ενός διαιτολογίου είναι μια διαδικασία ανάμεσα στον ενδιαφερόμενο και στον διαιτολόγο και διαμορφώνεται σύμφωνα με την κατάσταση υγείας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα