Wyou stores: Εκεί που θα βρείτε τα πιο stylish outfits της αγοράς

Ποια δεν λατρεύει να ανακαλύπτει τα spots εκείνα που συνδυάζουν τα πιο ψαγμένα fashion brands με μια μοναδική εμπειρία shopping; Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα καταστήματα Wyou, αφού εδώ και καιρό έχουν καταφέρει να γίνουν η σταθερά αγαπημένη μας επιλογή όταν ψάχνουμε κομμάτια που διαφέρουν και που εγγυώνται να μας χαρίσουν το πιο μοναδικό στιλ. Με μια μεγάλη γκάμα από brands όπως Fourminds, My Tiffany, J’ aime les Garcons, Black

& Black, Le Specs κ.ά.,τα καταστήματα Wyou ικανοποιούν κάθε μας ανάγκη, είτε πρόκειται για ρούχα είτε για αξεσουάρ.

Με αφορμή την έναρξη της σεζόν, η οποία επιτάσσει μια μίνι ανανέωση σε κάθε γκαρνταρόμπα, το team του jenny.gr βρέθηκε στο Wyou προκειμένου να δει, να χαζέψει και τέλος, να επιλέξει, τα πιο fashionable κομμάτια που θα υπογράψουν το φετινό καλοκαίρι. Το γεγονός άλλωστε ότι η κάρτα του Secret Club μας εξασφαλίζει 10% έκπτωση στις αγορές μας από το κατάστημα Wyou στο The Mall Athens (1ος όροφος), έκανε αυτή την εξόρμηση shopping ακόμα πιο δελεαστική!

Θηλυκά φορέματα με τα πιο hot prints της σεζόν, statement ψηλοτάκουνα αλλά και super βολικά σανδάλια ήταν λίγα μόνο από αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή, ενώ δε μπορούσαμε να διαλέξουμε ανάμεσα στα εντυπωσιακά bottoms, από κλασικά τζιν μέχρι μοδάτες culottes, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες για στιλ και άνεση.

Αρκετή ώρα μετά και αφού είχαμε χορτάσει από shopping, μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και η ντουλάπα μας έλαβε το makeover που τόσο χρειαζόταν. Επισκεφθείτε επίσης και τα Wyou corners στα πολυκαταστήματα attica –City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, για να γνωρίσετε από κοντά τις καλοκαιρινές συλλογές τους και να ζήσετε μία μοναδική fashion εμπειρία!

Instagram: Wyoustores

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: jshopping, Secret club, Wyou

Keywords
Τυχαία Θέματα