Tom Cruise: Αφήνει την υποκριτική και γίνεται ιερέας

11:43 6/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Είναι γνωστό πως ο διάσημος ηθοποιός είναι ένας από τους πολλούς celebrities που ακολουθούν το θρήσκευμα της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με τον Mark Marty Rathbun, ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο «The Scientology Reformation: What Every Scientologist Should Know», αποκαλύπτει ότι ο Tom Cruise είναι πάντα παρών στις δοκιμασίες που περνάνε οι υποψήφιοι Σαϊεντολόγοι για να μπουν στο Sea Org, το κέντρο εκπαίδευσης

των οπαδών της θρησκείας, και μάλιστα, πολλές φορές έχει φερθεί και εξαιρετικά βίαια στους υποψήφιους.

Εκτός από τον Tom Cruise και τις πρώην συζύγους του, Mimi Rogers και Nicole Kidman, άλλοι celebrities που ακολουθούν την συγκεκριμένη θρησκεία είναι ο John Travolta και η γυναίκα του Kelly Preston, η Kirstie Alley, η Priscella Presley, η Nancy Cartwright, αλλά και πολλοί ακόμα σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, ατζέντες και τεχνικοί του κινηματογράφου.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου η είδηση ότι ο 54χρονος αστέρας αφήνει την υποκριτική και είναι έτοιμος να γίνει ιερέας. Σύμφωνα με το National Enquirer ο Tom, θα γίνει ιερέας και μάλιστα ξεκίνησε ήδη να πουλάει την περιουσία του. Πρόκειται να μετακομίσει στο Clearwater της Florida, όπου είναι το κεντρικό κτήριο της Σαϊεντολογίας. Εκεί θα κάνει μαθήματα, με στόχο την βελτίωση του.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα