To παγκάκι στην τραπεζαρία

Η δύναμη του design ανατρέπει την τυπική εικόνα μίας τραπεζαρίας, αντικαθιστώντας ορισμένες από τις καρέκλες με παγκάκια με αποτέλεσμα να προκύψει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το décor. Ανάλογα με το στιλ της τραπεζαρίας τα παγκάκια σχεδιάζονται έτσι ώστε να μπορούν να συμβαδίζουν με την αισθητική της, προκύπτοντας έτσι μοντέρνα και πιο κλασσικά σχέδια.
Ένα από τα πιο διαδεδομένα στην αγορά είναι το μοναστηριακό παγκάκι που παραπέμπει στο rustic στιλ λόγω του υλικού του από ξύλο και του πάχους του. Υπάρχουν όμως και πολλές ακόμα

επιλογές και DIY προτάσεις, που είναι ικανές να δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο μέχρι στιγμής προβλέψιμο design μίας τραπεζαρίας, χαρίζοντας της μία ακόμα πιο όμορφη εικόνα.
1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Rustic τραπεζαρία με έντονα χρώματα. Το παγκάκι που αντικατέστησε τις καρέκλες είναι σε αντίστοιχο design με το τραπέζι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία μοντέρνα κουζίνα δίνει την καλύτερη αφορμή για μία ανατρεπτική τραπεζαρία. Το λευκό τραπέζι και οι καρέκλες συνδυάζονται με ένα minimal παγκάκι το οποίο ακουμπά στον τοίχο και διακοσμείται από μικρά μαξιλάρια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η rustic τραπεζαρία οφείλει την ρομαντική της εικόνα στο ξύλινο παγκάκι με το κλασσικό design.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι παλιές καρέκλες και ο ασορτί ξύλινος καναπές, αλλάζουν μορφή και τοποθετούνται γύρω από ένα ξύλινο τραπέζι, με αποτέλεσμα να προκύψει μία όμορφη vintage τραπεζαρία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασσικό μοναστηριακό παγκάκι είναι μία ιδανική πρόταση για rustic στιλ σε μία minimal διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μοναστηριακό παγκάκι σε συνδυασμό με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι μπορεί να εξυπηρετήσει και το κλασσικό design αν προστεθούν οι κατάλληλες καρέκλες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία ιδιαίτερη πρόταση που συνδυάζει το vintage στιλ που έχει το τραπέζι με το μοντέρνο που ακολουθούν οι λευκές καρέκλες και το παγκάκι.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: decor, rustic decor, παγκάκι, τραπεζαρία

Keywords
Αναζητήσεις
ξυλινο τραπεζι με παγκακι, pagakia kouzinas
Τυχαία Θέματα