To Secret Club by Jenny.gr και τα MAC Cosmetics μοιράστηκαν καλοκαιρινά beauty secrets στο πρώτο «μυστικό event»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το πρώτο Secret Day Event στο κατάστημα της εταιρίας MAC Cosmetics στην Γλυφάδα. Στα πλαίσια της συνεργασίας με το Secret Club η εταιρία MAC διέθεσε το υπέροχο κατάστημα της Γλυφάδας, όπου η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τους make-up artists της MAC μοιράστηκαν με το κοινό beauty secrets

για το καλοκαιρινό μακιγιάζ τους!

Οι προσκεκλημένοι αφέθηκαν στα χέρια των έμπειρων make-up artists, δοκίμασαν τις καλοκαιρινές συλλογές και τα νέα προϊόντα, υιοθετώντας τους πιο summer hot συνδυασμούς.

Το Secret Club είναι το μικρό μυστικό που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Jenny.gr και βρίσκεται στη νέα πλατφόρμα Jyou.gr ! Πρόκειται για ένα club μελών για όσες γυναίκες θέλουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια.

Έλια Κεντρωτά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Η ομάδα του Jenny.gr μέσα από την καθημερινή επαφή με τις αναγνώστριες αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και εξασφάλισε για τις πιστές ακόλουθες την πρώτη premium κάρτα προνομίων που θα έχουν συνέχεια στο πορτοφόλι τους. Η εταιρία MAC Cosmetics προσφέρει 25% έκπτωση όλο το χρόνο στα προϊόντα της αποκλειστικά στους κατόχους της Secret Card.

To κοινό είχε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει τους μοναδικούς χυμούς VERVE JUICES, από την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και διαθέτει cold pressed χυμούς (ψυχρής έκθλιψης) από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης.

Για να γίνει κάποιος μέλος του Secret Club, αρκεί να συμπληρώσει τη φόρμα αίτησης μέλους και να καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 25€. Έπειτα θα λάβει στην πόρτα του την προσωποποιημένη κάρτα μέλους που δίνει πρόσβαση σε όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις των συνεργατών μόνο με την επίδειξή της.

Μπορείτε να την αγοράσετε εδώ.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε: Secret Club: jyou.gr/secret-club

www.facebook.com/jyougr

Official social media hashtags: #secretclubjennygr • #jyougr • #jennygr • #exclusiveshopjennygr

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H Τζένη Μπαλατσινού με την Κατερίνα Κιάσσου , Βrand Manager της Mac.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αλεξάνδρα, Λουκία Σανιδά, Έλια Κεντρωτά, Κλειώ Στασινού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Οι makeup asrtists της MAC.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αγγελική Τάγαρη, Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ομάδα της Mac Cosmetics.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: mac cosmetics, Secret Club by Jenny.gr, Secret Day Event, κάρτα Secret Club, Τζένη Μπαλατσινού

Keywords
Τυχαία Θέματα