To NYFW μας έμαθε να βαφόμαστε διαφορετικά

Πήραμε μολύβι και χαρτί και σημειώσαμε όλα τα νέα beauty trends, όπως αυτά προέκυψαν από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης -και η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά να γράψουμε. Ιδού λοιπόν:

Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε αρχικά στη συνεργασία της Victoria Beckham με την Estee Lauder

και στις έντονες και χρωματιστές πινελιές που είδαμε στα μάτια των μοντέλων. Ο Alexander Wang από την άλλη, μεταμόρφωσε τα μοντέλα του σε surfer girls που θύμιζαν κάτι από 70’s. Και, πείτε μας εσείς, πώς να προσπεράσουμε το Proenza Schouler show όπου το μακιγιάζ κάλυπτε έφτανε μέχρι τα αυτιά. Ναι, καλά διαβάσατε, το ear makeup, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει!

Στο wetlook, που βλέπαμε τις προηγούμενες σεζόν, ήρθε να προστεθεί ένα πιο sporty look, που μοιάζει με ξαδελφάκι του wet. O λόγος για το hairstyle που θέλει τα μαλλιά να είναι χτενισμένα όλα προς τα πίσω με gel. Τα πρόσωπα των μοντέλων είτε δεν είχαν καθόλου μακιγιάζ, για να αγκαλιάσουν αυτή την πιο natural προσέγγιση, είτε τα χείλη και τα μάτια είχαν έντονες και ζωηρές χρωματικές αποχρώσεις.

Το no makeup look είναι και επίσημα μία τάση που ήρθε για να μείνει -και που εμείς εδώ την αγαπάμε… λιγάκι!- και είτε θα το βλέπαμε σε συνδυασμό με χρωματιστά μάγουλα είτε εντελώς natural με κάποια απαλή απόχρωση στα χείλη. Μάλιστα, οι Ralph Lauren, Vera Wang και Oscar de la Renta το στήριζαν ακόμα περισσότερο με τα μαλλιά να είναι απλά και με χωρίστρα στη μέση -άλλο ένα next big thing.

Όσο για το μακιγιάζ, είναι εμφανές ότι τα μάτια αρχίζουν να αποκτούν το προβάδισμα και πάλι -όχι ότι έχουμε εγκαταλείψει τα χείλη- και βλέπουμε από πολύ χρώμα πάνω τους, μέχρι smokey eyes -που μας είχαν λείψει λιγάκι- και άλλες αρκετά 90’s versions που μας προκαλούν να πιάσουμε τα μολύβια ματιών και τις σκιές μας ξανά. Αν θέλουμε να υιοθετήσουμε ένα α λα Jeremy Scott look, εφαρμόζουμε ελεύθερα από metallic blue σκιές, μέχρι κόκκινες -το κόκκινο το βαθύ- και lilac και δεν ξεχνάμε ποτέ να προσθέσουμε στο τέλος λίγη mascara.

Ωστόσο, ό,τι κι αν λέμε για την επιστροφή στα μάτια, τα glitter lips, ή αλλιώς τα χείλη-κόσμημα όπως μας αρέσει εμάς εδώ να τα λέμε, δεν μπορεί να τα προσπεράσει κανείς. Ούτε και τα neon σε μπλε αποχρώσεις. Ούτε και τα ροζ της Barbie. Put the blame on Thom Browne, Cushnie et Ochs, Jason Wu κ.α., όχι σ” εμάς.

Και τέλος, δεν γίνεται να μη μιλήσουμε για Marc Jacobs. Για την εισβολή των μοντέλων στο catwalk με το πιο 80’s English rave look. Dreadlocks σε όλες τις παστέλ αποχρώσεις να κοσμούν την κορυφή των κεφαλιών, ανάλογα χρώματα και στο eye makeup αλλά και στα (τόσο τέλεια) glossy χείλη τους.

Και τώρα, απολαύστε:

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Victoria Beckham

Δείτε περισσότερα Galleries

Victoria Beckham

Δείτε περισσότερα Galleries

DKNY

Δείτε περισσότερα Galleries

DKNY

Δείτε περισσότερα Galleries

Libertine

Δείτε περισσότερα Galleries

Proenza Schouler

Δείτε περισσότερα Galleries

Alexander Wang

Δείτε περισσότερα Galleries

Alexander Wang

Δείτε περισσότερα Galleries

Jason Wu

Δείτε περισσότερα Galleries

Jason Wu

Δείτε περισσότερα Galleries

Marc Jacobs

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty trends, NYFW BEAUTY, εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης, νέες τάσεις στα μαλλιά, νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα