To Bobo Wine Bar ανανεώνει τον κατάλογο του και παρουσιάζει νέες γευστικές προτάσεις κρασιού και φαγητού

Στο ΒοΒο Wine Bar ανανεώσαμε τον κατάλογο μας και είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε και τον φετινό χειμώνα. Ο sommelier μας και η ομάδα του, μετά από δοκιμές και πειραματισμούς, παρουσιάζουν το εμπλουτισμένο με νέες ετικέτες και πιάτα χειμερινό μενού μας και υπόσχονται μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Μετά από περίπου ενάμισι χρόνο λειτουργίας και την υποστήριξη σας, καταταγήκαμε στα Top 10 Winebar της Αθήναs. Tώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και να

ανταποδώσουμε την αποδοχή σας.

Στο νέο μας κατάλογο θα ανακαλύψετε, ολοκαίνουριες επιλογές σε κρασιά και πιάτα αλλά και ολόφρεσκες προτάσεις για να συνδυάσετε : Αλλαντικά βορείου Ελλάδος με το πολύπλοκο Ξινομαυρο Διαμαντακου. Ψαρονεφρι (καπνισμένο σε ξύλα οξιάς) με το πληθωρικό γαλλικό πιπεράτο Chateau St Cosme Syrah Cote-du-Rhone. Λεμονάτο χούμους & πολύσπορο ζημωτό ψωμί με το γεμάτο Ασύρτικο Χατζηδάκη και τραγανό κιουνεφέ & μαρμελάδα ντομάτα-λεμόνι (χειροποίητη από τα χεράκια μας) με το Βουργουνδεζικο C. Moreau, Chablis, Bourgogne.

Σας περιμένουμε στον ΒοΒο καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, στον χαλαρό και ατμοσφαιρικό μας χώρο με θέα το νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα