The art of (Darphin) blending: Πώς με τις σωστές αναμείξεις άλλαξε το πρόσωπό μου

Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, οπότε δεν μπορώ να παραβλέψω πως πλησιάζει απειλητικά η ώρα που θα αντικρίσω στον καθρέφτη τις πρώτες γραμμούλες, που θα εμφανιστούν ως άλλο eyeliner, γύρω από τα μάτια μου. Και επειδή, όπως όλες ξέρουμε, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, αποφάσισα να δράσω όσο πιο γρήγορα γίνεται και να νικήσω. Και κατέληξα πως ο μόνος τρόπος για να βγω πραγματικά νικήτρια ήταν να εμπιστευτώ την Darphin, της οποίας η κυριαρχία στο χώρο των essential oil elixirs είναι αναμφισβήτητη

και, επίσης, είναι γνωστό σε όλους ότι στον τομέα της αντιγήρανσης μπορεί κανείς να την εμπιστευτεί με κλειστά μάτια. Και όχι μόνο αυτό. Μυήθηκα και στην τέχνη του blending, στην οποία η Darphin είναι πρωτοπόρος, και θα σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ με αυτό.

Αυτό που συνέβη με εμένα, λοιπόν, είναι ότι «άνοιξαν τα μάτια μου». Ότι κατέληξε να είναι πιο «ανοιχτό» (μέχρι και) το βλέμμα μου μετά τη διαδικασία που πολύ πιστά ακολούθησα. Διότι το ότι βρήκα ποιο θα ήταν το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα ομορφιάς για εμένα, με τα ιδανικά προϊόντα για την περίπτωσή μου, δεν θα ήταν αρκετό αν δεν έκανα και τις αναμείξεις σωστά και αν δεν εφάρμοζα το προϊόν με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Ανακάλυψα, λοιπόν, πως αυτό που χρειαζόμουν εγώ ήταν μία κρέμα αντιγήρανσης η οποία, ουσιαστικά, προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και είναι ιδανική για την επανόρθωση των πρώτων φθορών της επιδερμίδας -ο λόγος για την Ideal Resource. Όσο για το αιθέριο έλαιο που διάλεξα να κάνω blend στη διαδικασία, για να ενισχύσω τη δράση της κρέμας, είναι το Orange Blossom που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Θεώρησα ότι μου ταιριάζει μιας και αυτό είναι που αρχίζει σιγά-σιγά να λείπει από το δέρμα μου, plus ότι λατρεύω τη μυρωδιά του γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση. True Story.

Και τώρα το καλύτερο: τα μυστικά εφαρμογής για να ενισχύσετε την απελευθέρωση των συστατικών στην επιδερμίδα.

Αφού αναμείξετε την κρέμα με λίγες μόνο σταγόνες του επιθυμητού ελιξίριου -μην ανησυχείτε για πιθανή λιπαρότητα, αφού οι σταγόνες αναμειγνύονται πολύ εύκολα με την ποσότητα της κρέμας που θα είναι εμφανώς μεγαλύτερη- ξεκινήστε το μασάζ, που θα σας αναζωογονήσει τόσο όσο να έχετε μία υπέροχη μέρα ή, αν πρόκειται για νύχτα, θα σας χαλαρώσει και θα σας προετοιμάσει για τον βραδινό σας ύπνο.

Αν θέλετε να έχετε το απόλυτο αποτέλεσμα, ζώντας όλη την εμπειρία της τέχνης του blending, μπορείτε να ακολουθήσετε και τα βήματα που προτείνει ο ίδιος ο ιδρυτής της Darphin, Pierre Darphin. Ο ίδιος πιστεύει βαθιά πως αυτά τα συγκεκριμένα βήματα με αυτή τη συγκεκριμένη σειρά, ενισχύουν την απελευθέρωση των συστατικών στην επιδερμίδα.

1. Απλώστε με απαλές κινήσεις το προϊόν σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
2. Ξεκινώντας από τις κλείδες, «δουλέψτε» το προϊόν με ανοδικές κινήσεις.
3. Εφαρμόστε ελεγχόμενες πιέσεις από τις παρειές μέχρι τη γραμμή των μαλλιών.
4. Τοποθετήστε τη μία παλάμη πάνω από την άλλη, στο μέτωπο, και τραβήξτε την επιδερμίδα προς τη γραμμή των μαλλιών, εναλλάσσοντας τα χέρια.

ΥΓ1: Επειδή δεν έχουμε όλες την ίδια ηλικία, και επειδή οι ανάγκες (αλλά και οι ορέξεις!) της καθεμιάς διαφέρουν, παρακάτω θα βρείτε τα προϊόντα και τα αιθέρια έλαια για να φτιάξετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα ομορφιάς και, όπως θα διαπιστώσετε, οι πιθανοί συνδυασμοί για το blending είναι πολλοί!
ΥΓ2: Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά… ζήτω η τέχνη του blending!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αντιγήρανση & Λάμψη, Ideal Resource.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ρυτίδες & Σύσφιγξη, Predermine.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αντιγήρανση, Σφριγηλότητα & Λάμψη, Exquisâge.

Δείτε περισσότερα Galleries

Chamomile aromatic care.

Δείτε περισσότερα Galleries

Jasmine aromatic care.

Δείτε περισσότερα Galleries

Niaouli aromatic care.

Δείτε περισσότερα Galleries

Orange Blossom aromatic care.

Δείτε περισσότερα Galleries

Rose aromatic care.

Δείτε περισσότερα Galleries

Tangerine aromatic care.

Δείτε περισσότερα Galleries

8 Flower nectar.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Darphin, The art of blending, αιθέρια έλαια, κρέμες αντιγήρανσης

Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα