Superbowl: Μία μέρα γεμάτη παιχνίδι

Το Σαββατοκύριακο βρεθήκαμε σ΄ένα χώρο που μας ξύπνησε μνήμες από την παιδική μας ηλικία. Ξέφρενο παιχνίδι, χαμόγελα και στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς. O λόγος για το Superbowl. Ένας χώρος που μας μετέφερε στην δεκαετία του ’70 όπου μικροί και μεγάλοι ρολάρουν πάνω στα πατίνια τους σ” ένα περιβάλλον με εξαιρετική διακόσμηση και σύγχρονο εξοπλισμό. Μάλιστα, το roller skating στο Superbowl είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις μαμάδες που με δυσκολία κατεβαίνουν απ΄τα πατίνια τους.

Συνεχίζοντας την περιπλάνηση μας, την προσοχή μας τράβηξαν οι μπαμπάδες με τους γιους

τους στους χώρους του μπιλιάρδου εκ των οποίων 25 αμερικάνικα, γαλλικά αλλά και snooker τραπέζια καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.

Εμείς πάλι ως λάτρεις του bowling επιλέξαμε να εξαντλήσουμε τις ικανότητες μας στον στόχο ρίχνοντας όσες περισσότερες κορίνες μπορούσαμε. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές αίθουσες bowling ώστε μικροί και μεγάλοι να βρουν το δικό τους χώρο για να κάνουν strike στη διασκέδαση με τους φίλους τους.

Κάπου εκεί κάναμε ένα διάλειμμα απολαμβάνοντας ένα φρέσκο waffle που η μυρωδιά του μας ξεμυάλισε. Χαλαρώσαμε για λίγο στους καναπέδες και αφού ξεκουραστήκαμε συνεχίσαμε με το Ping Pong. Ένας χώρος σωστά οργανωμένος και με τον κατάλληλο εξοπλισμό βρίσκεται στο Superbowl και σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ στο Superbowl. Εμείς το ζήσαμε και σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε και εσείς. Ένας χώρος που δίνει την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά αλλά και σε παρέες φίλων να διασκεδάσουν και να περάσουν ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο.

Ρίξτε μία ματιά στο site και αναζητήστε πληροφορίες για το πως μπορείτε να οργανώσετε ένα εταιρικά events ή ακόμα μία σχολική εκδρομή. Στο Superbowl διοργανώνονται υπέροχα παιδικά πάρτι δίνοντας στα παιδιά σας την ευκαιρία να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με τους φίλους τους ανέμελα σ’ ένα διαφορετικό περιβάλλον. Αφήστε το παιδί σας να οργανώσει το δικό του παιδικό πάρτι επιλέγοντας ένα bowling party, ένα disco roller party ή και τα δύο. Εκτός του ότι το πάρτι θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά και τους φίλους τους θα μείνει και σε σας αφού όλη την οργάνωση την αναλαμβάνει το Superbowl. Προσκλήσεις, μενού, διακόσμηση, μουσική, χορός όλα θα είναι έτοιμα την μέρα και την ώρα που εσείς θα ορίσετε.

Τα πάντα έχουν θέση στο Superbowl από μία διαφορετική προσέγγιση και πάντα υπό το πρίσμα του παιχνιδιού και της διασκέδασης. Have fun!

Keywords
Τυχαία Θέματα