Suede κομμάτια που χαρίζουν στιλ από την Tezenis

Οι τάσεις για τη φετινή σεζόν παρουσιάζουν μεν ιδιαίτερη ποικιλία, υπάρχουν όμως μερικές που ήδη έχουν ξεχωρίσει περισσότερο. Με ένα γενικότερο 70s κλίμα να επικρατεί, υλικά όπως το suede επανέρχονται στο προσκήνιο και κάνουν δυναμική είσοδο στο στιλ μας. Ακόμη κι αν οι περισσότερες από εμάς θεωρούμε το συγκεκριμένο υλικό ως πιο χειμερινό, η αλήθεια είναι ότι προσθέτει μια δόση πολυτέλειας αλλά και boho

διάθεσης στην εμφάνισή μας, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην το εντάξουμε στα looks μας.

Με την αναζήτησή μας να επικεντρώνεται σε suede items τα οποία θα μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε την τάση αλλά παράλληλα θα είναι ευκολοφόρετα και άνετα, θα λέγαμε ότι ο top προορισμός μας δεν είναι άλλος από την Tezenis.

Με μια ολοκαίνουρια συλλογή η οποία έχει σαν άξονα το suede, η αγαπημένη εταιρία παρουσιάζει tops και πανωφόρια που ακολουθούν πιστά το trend, είτε στην κλασική tabac απόχρωση η οποία ταιριάζει με τα περισσότερα items της ντουλάπας μας – ειδικά με το αγαπημένο μας τζιν, αλλά και σε μαύρη εκδοχή με κρόσσια, ένα στοιχείο που εντείνει ακόμα περισσότερο το boho χαρακτήρα του συγκεκριμένου υφάσματος.

Με τη συναυλιακή σεζόν να πλησιάζει αισθητά, τα παραπάνω items έχουν ήδη μπει στη wishlist μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε τα πιο ανέμελα και μοδάτα ανοιξιάτικα σύνολα. Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια στο gr.tezenis.com και βρείτε το δικό σας αγαπημένο!

Keywords
Τυχαία Θέματα