Slipper shoes για άνετα βήματα με στιλ

Πολλές φορές η άνεση και το στιλ είναι δυο έννοιες αντικρουόμενες, με τα περισσότερα σχέδια παπουτσιών να μη μπορούν να συνδυάσουν τα δύο αυτά στοιχεία. Το καλό φυσικά με τη μόδα είναι ότι επιλογές που κάποτε μας φαίνονταν κάπως πιο αταίριαστες για τα καθημερινά μας looks, πλέον έχουν αρχίσει να κερδίσουν όλο και περισσότερο έδαφος στο στιλ μας. Η αρχή γίνεται συνήθως στα catwalks και μεταφέρεται στη συνέχεια στο street style, δίνοντάς μας έμπνευση και ιδέες για το πώς θα υιοθετήσουμε το εκάστοτε trend.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν

και τα slipper shoes, τα οποία ναι μεν θυμίζουν υποδήματα που ενδεχομένως θα φορούσαμε μόνο μέσα στο σπίτι, τώρα όμως συμπληρώνουν ιδανικά τα looks μας χωρίς να χρειάζεται να ισορροπούμε πάνω σε δύσκολα τακούνια.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο οίκος Gucci τα παρουσίασε στην SS ’16 collection του σε συνδυασμό με color blocking σύνολα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο casual χαρακτήρας τους δε σημαίνει ότι μπορούμε να τα συνδυάζουμε μόνο με τζιν ή αθλητικά ρούχα. Ένα πιο καλό φόρεμα μπορεί κάλλιστα να φορεθεί με τα slipper shoes σας, για ένα αποτέλεσμα με τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο άνετο και το chic.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε ένα ζευγάρι slippers σε μια εντυπωσιακή αλλά διακριτική απόχρωση, όπως το σκούρο μοβ ή το μπλε, και συνδυάστε με outfits σε πιο ρομαντικές αποχρώσεις, όπως τα παστέλ. ή τα nudes.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διατηρήστε μια αρμονία ανάμεσα σε ρούχα και παπούτσια επιλέγοντας την ίδια χρωματική παλέτα ή έναν all time classic συνδυασμό, όπως το black & white.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα ζευγάρι με μια διακοσμητική λεπτομέρεια ή ένα εντυπωσιακό υλικό που θα δώσουν στα slippers σας πιο «επίσημο» χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα total look ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο όταν επιλέγετε παπούτσια στην ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο outfit.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε τα είτε με πιο επίσημα outfits είτε με πιο casual σύνολα, με εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα και στις 2 περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: slippers, Street Style, styling tips, παπούτσια

Keywords
Τυχαία Θέματα