Skin Protect Ocean Respect: Προστατεύστε το δέρμα σας αλλά σεβαστείτε τη θάλασσα

19:24 7/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η Avene αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα την προστασία σας από την ακτινοβολία του ηλίου, συνυπολογίζοντας το ζήτημα της δημόσιας υγείας και την ανάγκη για οικολογική συνείδηση. Για τον λόγο αυτό δεσμεύεται διπλά: Να προσφέρει βέλτιστη αντηλιακή προστασία και να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των αντηλιακών προϊόντων στο περιβάλλον.

Η Avène, μέσα από την καμπάνια Skin Protect Ocean Respect και σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος, στηρίζει

τις ενέργειες στη μάχη κατά των δερματικών καρκίνων.

Τα δερματολογικά Εργαστήρια Avène δεσμεύονται στο πλευρό του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Δέρματος μέσα από την καμπάνια Skin Protect Ocean Respect και στηρίζουν τις ενέργειές του στη μάχη κατά των δερματικών καρκίνων.

Η πρωτοβουλία Ocean Respect είναι μία οικολογική προσέγγιση η οποία λαμβάνει υπόψη της το σεβασμό προς το περιβάλλον από την απαρχή του σχεδιασμού των προϊόντων με στόχο τον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Για αυτό εφάρμοσε έναν αυστηρό χάρτη ανάπτυξης με συνθέσεις :

– χωρίς υδατοδιαλυτά φίλτρα που διαλύονται στο νερό και που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επίπτωση στη θαλάσσια βιοποικιλότητα

– με ελάχιστο αριθμό φίλτρων στη μικρότερη δυνατή συγκέντρωση

– χωρίς σιλικόνες που είναι μη βιοδιασπώμενες ουσίες.»

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène αποφάσισαν να συνεργαστούν με το PUR PROJET σε ένα κοινωνικό-περιβαλλοντικό πρόγραμμα για την αναγέννηση των κοραλλιών με σκοπό τη διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος.Το πρόγραμμα αυτό, που υλοποιείται στην Ινδονησία, επιτρέπει τη δημιουργία και την αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων. Στηρίζεται στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για γρήγορη αλλά και μακροχρόνια ανάπτυξη κοραλλιών σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.

Η Avene δηλώνει ξεκάθαρα: «ΜΑΖΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ. Προστάτευσε τις θάλασσες στις οποίες θέλεις να κολυμπούν τα παιδιά σου».

Ανακαλύψτε τη δράση της και τα νέα της προϊόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα