Queen Bey: Δείτε όλο το backstage για το album της, Lemonade

Στο site της διάσημης τραγουδίστριας , αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της album με τίτλο Lemonade. Η εκρηκτική Beyonce, ήταν αρκετά γενναιόδωρη αφού δημοσίευσε περίπου 100 φωτογραφίες από τα backstage του νέου της videoclip για τους αγαπημένους της fan.

Η Queen bey, φαίνεται να έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά από το concept και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της

που είδαμε για το Lemonade. Ένα από τα πολυσυζητημένα σύνολα που φοράει είναι το κατακίτρινο φόρεμα Roberto Cavalli της συλλογή FW2016 από το «Hold Up» συνδυασμένα άψογα με Ugg boots. Ο σύζυγος της Jay-Z και η κόρη της Blue Ivy ήταν κάθε στιγμή δίπλα στην μαγική Beyonce, καθώς την τραβούσαν συνέχεια φοβερές φωτογραφίες από Polaroid και έπαιζαν μαζί της κατά τα διαλείμματα των γυρισμάτων.

Εδώ θα δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αγαπημένη τραγουδίστρια Queen bey.

1 ΑΠΟ 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: backstage, Beyonce, Lemonade album, Queen Bey, διάσημη τραγουδίστρια, νέα κυκλοφορία

Keywords
Τυχαία Θέματα