Paris Fashion Week SS14: Louis Vuitton

Ο σχεδιαστής Marc Jacobs έκλεισε 16 χρόνια «θητείας» στον οίκο Louis Vuitton και σήμερα το πρωί ήρθε το τέλος της συνεργασίας αυτής με ένα από τα πιο επιτυχημένα fashion shows.

Carousel, κυλιόμενη σκάλα, ασανσέρ, συντριβάνι ήταν κάποια από αυτά που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου. Μετά από επίμονες φήμες αυτή την εβδομάδα σχετικά με την αποχώρηση του σχεδιαστή από τον οίκο, το φαντασμαγορικό,

dark show ήρθε να εκπλήξει τους πάντες.

Δραματική κλασική μουσική ακουγόταν και τα μοντέλα με τεράστια φτερά στο κεφάλι και ρούχα σε μαύρο χρώμα περπατούσαν επιβλητικά πάνω στην πασαρέλα. Διαφάνεια, δαντέλα, jeans, γυμνά δέρματα με grafity, μαύρα κοσμήματα , όλα σε sexy και ταυτόχρονα πένθιμο ύφος. Η Edie Campbell σοκάρισε τους πάντες αποχώρησε γυμνή από την πασαρέλα.
Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μία συγκινητική , εξαίσια και , πάνω απ “όλα ,αστραφτερή πασαρέλα που άρμοζε τέλεια στον Γαλλικό οίκο Louis Vuitton.

Το γιγαντιαίο ρολόι LV στο κέντρο της πασαρέλας ήταν το σήμα κατατεθέν.

Τα μοντέλα βγήκαν από το ασανσέρ, περπάτησαν γύρω από το carousel και το σιντριβάνι και έφτασαν μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες. Εντύπωση μας έκαναν τα μαύρα και μπλε τζιν παντελόνια που είχαν φτερωτές τσέπες ή περίτεχνα σιφόν με cut-outs. Flat μποτάκια και στρατιωτικά σακάκια έδωσαν αυστηρό ύφος στο στιλ.

Το σίγουρο είναι ότι μετά την αποχώρηση του σχεδιαστή, ο οίκος θα περάσει σε ένα άλλο κεφάλαιο που αναμένουμε με αγωνία να ξεφυλλίσουμε.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 43 Louis Vuitton < >

Keywords
Τυχαία Θέματα