Natural Face Lift: Σταματήστε τη φθορά του χρόνου με φυσικό τρόπο

13:20 8/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Στο πρόσωπο, η κορυφή στις μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης και ανόρθωσης ονομάζεται Ultherapy: Η αγαπημένη θεραπεία της Jennifer Aniston πραγματικά κάνει θαύματα. Απευθυνθήκαμε στην ιατρική ομάδα του MC Medical Center για να μας λύσει όλες μας τις απορίες.

Τι ακριβώς είναι το Ultherapy;

Η μέθοδος Ultherapy, γνωστή και ως θεραπεία προσώπου Ulthera, χρησιμοποιεί την εξελιγμένη τεχνολογία υπερήχων για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης της επιδερμίδας και το λίφτινγκ προσώπου. Το Ultherapy στοχεύει

την υπερηχητική ενέργεια στους μαλακούς ιστούς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Παρακάμπτει τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος με στόχο τους διαρθρωτικούς ιστούς που βρίσκονται βαθύτερα, εκεί ακριβώς δηλαδή που επεμβαίνει και το χειρουργικό λίφτινγκ, χωρίς όμως τομές. Εκεί, δημιουργώντας ήπια θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τα θεμέλια του δέρματος. Λειτουργεί δηλαδή από μέσα προς τα έξω προκειμένου να ανορθώσει και να συσφίξει το δέρμα. Η ενέργεια των υπέρηχων στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας, το γνωστό SMAS, τη στιβάδα εκείνη που «τεντώνεται» σε ένα χειρουργικό face-lift.

Σε τι διαφέρει το Ultherapy από άλλες κοσμητικές θεραπείες;

Είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που αντικαθιστά το χειρουργικό lifting, και η μόνη με την έγκριση του FDA, Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων & Φαρμάκων. Όπως είναι γνωστό στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, η πιστοποίηση από τον FDA είναι πολύ σπάνια σε μηχανήματα και εξαιρετικά σημαντική για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της εκάστοτε θεραπείας. Η πιστοποίηση από τον FDA δόθηκε μετά από εκτεταμένες κλινικές μελέτες, και πλέον υπάρχουν καταγεγραμμένες πάνω από 350.000 εκτελεσμένες θεραπείες παγκοσμίως.

Μετά από πόσο διάστημα θα δω αποτέλεσμα;

Αμέσως μετά τη συνεδρία φαίνεται η πρώτη σημαντική αλλαγή, όμως το συνολικό αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης γίνεται ακόμα πιο έντονο στη διάρκεια των επόμενων 2-3 μηνών. Καθώς ο χρόνος περνάει, το κουρασμένο κολλαγόνο αντικαθίσταται με νέο, πιο ελαστικό κολλαγόνο. Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται σταθερά για ακόμα 6 μήνες μετά από τη θεραπεία, και αυτό σημαίνει πως συνεχώς βλέπετε αλλαγή του προσώπου σας προς το καλύτερο.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Δεν υπάρχει καμία απολύτως παρενέργεια. Το Ultherapy δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές, καθώς η δράση του δεν επηρεάζεται από την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία. Θυμίζουμε πως ο υπέρηχος στοχεύει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια του δέρματος. Το μόνο που νιώθει κανείς μετά το τέλος της θεραπείας είναι ένας ήπιος ερεθισμός στο σημείο που έχει γίνει η εφαρμογή, και το δέρμα παρουσιάζει έντονη ερυθρότητα. Σε διάστημα μερικών ωρών αυτές οι ενοχλήσεις εξαφανίζονται.

Πόσες φορές πρέπει να το κάνω;

Μόνο μια φορά! Ανάλογα με την ηλικία και με την υφή του δέρματος το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια. Έχει διαπιστωθεί πως ακόμα και όταν σταματήσει η δράση της θεραπείας, το δέρμα εξακολουθεί να δείχνει νεότερο και φρεσκότερο από ότι πριν το Ultherapy.

Εκτός από την περιοχή του προσώπου εφαρμόζεται και σε άλλα σημεία του σώματος;

Το Ultherapy δρα σε όλο το πρόσωπο, ή μεμονωμένα σε προβληματικές περιοχές: αντικαθιστά τη βλεφαροπλαστική, αντίστοιχα εξαφανίζει τη χαλάρωση κάτω από το πηγούνι, διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, το μέτωπο, το λαιμό, και μην ξεχνάμε την περιοχή του ντεκολτέ, όπου η γήρανση του δέρματος μπορεί να «μαρτυρήσει» εύκολα την ηλικία. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Εκτός από την περιοχή του προσώπου η μοναδική άλλη περιοχή που το εφαρμόζουμε είναι τα γόνατα: Τα γόνατα είναι εν γένει μια περιοχή αρκετά δύσκολη για ανόρθωση και σύσφιξη, όμως με το Ulthera έχουμε διαπιστώσει εξαιρετικά αποτελέσματα.

MC Medical team

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν αξιολόγηση και ενημέρωση για τη θεραπεία Ultherapy καλώντας στο 2111088444.

Keywords
Τυχαία Θέματα