Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa: To καλύτερο Luxury Hotel & Spa της Ευρώπης στα LTG Global Awards 2016

Η νέα χρονιά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa στα Ζαγοροχώρια !

Διεθνής βράβευση για το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa στην κατηγορία “Luxury Hotel & Spa” στα Luxury Travel Guide Global

Awards 2016 που έγιναν στο Λονδίνο (Ιανουάριος 2016)

Τα Luxury Travel Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της πολυτελούς ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η ομάδα των ειδικών των Luxury Travel Awards ταξιδεύουν ανά την υφήλιο προκειμένου να εντοπίσουν τα καλύτερα του κλάδου, από ξενοδοχεία έως αεροπορικές εταιρείες και tour operators.


Όλοι οι νικητές των Luxury Travel Guide Global Awards υπόκεινται στα ίδια αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και διενεργείται από τους πλέον αξιόλογους επαγγελματίες του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο. Αυτό εξασφαλίζει μόνο τις πιο άξιες επιχειρήσεις να μπαίνουν στον οδηγό βραβεία νικητών το οποίο θα διανεμηθεί σε πάνω από 500.000 επαγγελματίες και εύπορους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Φέτος τα βραβεία έχουν δει έναν πρωτοφανή αριθμό των προεπιλεγμένων εταιρειών, παρέχοντας ισχυρό ανταγωνισμό σε κάθε κατηγορία.

Το Luxury Travel Guide είναι μια αποκλειστική πηγή για εύπορους ταξιδιώτες με ένα αναγνωστικό κοινό που αποτελείται από άτομα υψηλής οικονομικής αξίας, τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων Διευθύνοντος Συμβούλου, Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου, MD και διευθυντές των εθνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, καθώς και την αφρόκρεμα των επαγγελματιών ιδιωτών. Ως κορυφαίος πάροχος του ταξιδιού και του τρόπου ζωής που σχετίζεται με ειδήσεις, σχόλια και διαθέτει 500.000 αναγνώστες παγκοσμίως οι οποίοι λαμβάνουν αντικειμενικό περιεχόμενο για προορισμούς διακοπών, ξενοδοχεία, Spa, την ψυχαγωγία και την τεχνολογία.

Τα Luxury Travel Guide Global Awards χρηματοδοτούνται από την United Airlines και θα είναι διαθέσιμα σε κάθε ένα από τα 54 United Club Member Lounges σε όλο τον κόσμο.

“Happiness is the meaning and the purpose of life, the whole aim and end of human existence»
Aristotle 384 – 322 BC

Direct +30 26530 41179
Mikro Papigo , 44004, Ioannina , Greece

www.mikropapigo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα