Maria Menounos: Αποκαλύπτει τα πάντα για την φυσική της κατάσταση

Ποιά είναι η fit στρατηγική της.

Στο βιβλίο της «The Every Girl’s Guide to Life» θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένα κορίτσι πάνω σε θέματα ομορφιάς, μακιγιάζ, οργάνωσης της ζωής, επίτευξης στόχων, εύκολα και οικονομικά. Να τι έχει πει η ίδια η Maria Menounos σχετικά την υγιεινή ρουτίνα που ακολουθεί, η οποία της έχει χαρίσει αυτό το υπέροχο κορμί.

Healthy snack για ενέργεια

«Η μέρα μου μπορεί να γεμάτη, οπότε όταν παίρνω ένα σνακ θέλω να μου δώσει ενέργεια, να γεμίσει το σώμα μου. Μου αρέσει

να τρώω λαχανικά, όπως baby carrots ή μια χούφτα αμύγδαλα. Επίσης μου αρέσουν σνακ υψηλά σε πρωτεΐνη και χωρίς λιπαρά, όπως ένα ελληνικό γιαούρτι, το οποίο έχει 2 φορές την πρωτεΐνη ενός κανονικού γιαουρτιού και με βοηθάει να ικανοποιήσω την πείνα μου. Επίσης τα βατόμουρα και τα μούρα είναι απίθανα. Συχνά παίρνω μαζί μου στην δουλειά φέτες μήλου.»

Υγιεινό lifestyle

«Μεγάλωσα τρώγοντας κυρίως φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούσαμε στον πίσω κήπο μας. Οι γονείς μου είναι Έλληνες μετανάστες και αυτά αποτελούν την βάση της διατροφής μας. Για αυτό τον λόγο και ο μπαμπάς μου που έχει διαβήτη τύπου 2 εδώ και 40 χρόνια παραμένει σε τόσο καλή φυσική κατάσταση. Στο κολέγιο όμως ανέπτυξα κακές διατροφικές συνήθειες και έβαλα 18 κιλά. Έτσι εφεύρα έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο να χάσω κιλά για τον οποίο και μιλάω στο βιβλίο μου. Είμαι υπερήφανη να πω ότι δούλεψε τόσο καλά που από τότε δεν ξαναέβαλα κιλά. Είμαι τυχερή που κατά την διάρκεια την δουλειάς μου στο “Access Hollywood” και στο “Today” γνώρισα και έκανα συνέντευξη σε μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς πάνω στο χάσιμο κιλών και στο βιβλίο μου μοιράζομαι όσα έμαθα από εκείνους.»

Φαγητό και stress

“Για πραγματική ενέργεια τα λαχανικά και τα αμύγδαλα κάνουν δουλειά. Ένα άλλο τρικ για το οποίο μιλάω στο βιβλίο μου είναι να πίνεις σιγά σιγά ζεστό νερό καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Είναι ηρεμιστικό και σε καταπραΰνει, ενώ μειώνει την πείνα. Αυτή την τεχνική μου την έμαθε ο yogi φίλος μου Cameron Alborzian και πραγματικά δουλεύει.”

Ευεργετικές ανάσες

“Η βαθιά εισπνοή και η εκπνοή είναι κάτι που κανείς δεν κάνει αρκετά. Με βοηθάει πραγματικά. Το σημαντικό είναι να θυμάσαι να το κάνεις. .Κάνοντας 10 λεπτά yoga το πρωί είναι επίσης πολύ καλό. Πρέπει να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ξεκινήσεις την μέρα σου με μία θετική νότα.

Fitness on the go

«Είναι αστείο αλλά όλοι με ρωτάνε πως καταφέρνω να έχω ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική αφού συνεχώς ταξιδεύω. Για αυτό αφιέρωσα ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο μου σε travel workouts. Μοιράζομαι την ρουτίνα που ακολουθώ στα δωμάτια ξενοδοχείων – λόγω του όγκου ταξιδιών που κάνω λόγω της δουλειάς κάνω ασκήσεις χρησιμοποιώντας το κρεβάτι, το γραφείο, τον τοίχο. Ενώ περιλαμβάνω και το workout της τεμπέλας ένα πρόγραμμα που ακολουθώ καθώς βλέπω τηλεόραση. Υπάρχει επίσης ένα γυμναστήριο που κρεμιέται πίσω από την πόρτα γυμνάζει όλο το σώμα με την βοήθεια ελασμάτων και κοστίζει μόνο 40 δολάρια. Δεκαπέντε λεπτά σε αυτό 3 φορές την εβδομάδα πριν πας στην δουλειά και θα γραμμωθείς όμορφα.»

The post Maria Menounos: Αποκαλύπτει τα πάντα για την φυσική της κατάσταση appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα