Lipton Ice Tea Green: το παγωμένο πράσινο τσάι που θα αναζωογονήσει και θα ανανεώσει την καθημερινότητά σου

Το αγαπημένο Lipton Ice Tea υποδέχεται το καλοκαίρι και καλεί τους λάτρεις του παγωμένου τσαγιού να ανακαλύψουν την απόλαυση ενός παγωμένου Green Tea. Σε δυο δροσιστικές γεύσεις κλασσικού πράσινου τσαγιού, Λεμόνι και Λεμόνι Χωρίς Ζάχαρη, το Lipton Ice

Tea αναλαμβάνει να ταξιδέψει τις αισθήσεις σε ένα δροσιστικό ταξίδι απόλαυσης. Το αγαπημένο Lipton Ice Tea δεν θα μπορούσε παρά να έχει φέτος στο πλευρό του την όμορφη και λαμπερή παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, η οποία το εντάσσει και επίσημα πλέον στην καθημερινότητά της. Οι δροσερές και αναζωογονητικές στιγμές που προσφέρει το Lipton Ice Tea συνοδεύουν πλέον και τη Δούκισσα στο απαιτητικό πρόγραμμά της, χαρίζοντάς της μοναδικές στιγμές απόλαυσης και τόνωσης.

«Φέτος έχουμε επιπλέον λόγους να γιορτάζουμε αφού συνεπιβάτης στο δροσιστικό ταξίδι του Lipton Ice Tea δεν είναι άλλη από την αγαπημένη και λαμπερή Δούκισσα Νομικού, η οποία αντικατοπτρίζει ακριβώς τις αξίες που εκφράζει το Lipton: την αναζωογόνηση, τη δροσιά, την απόλαυση και φυσικά τη φωτεινή πλευρά της ζωής» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κατσουρός, Senior Brand Manager του Lipton Ice Tea για τη συνεργασία του brand με τη Δούκισσα Νομικού. Το Lipton Ice Tea, όπως υπογραμμίζει ο Μιχάλης Κατσουρός «αποτελεί το αγαπημένο brand των καταναλωτών στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού. Η σειρά πράσινου τσαγιού Lipton Ice Tea αποτελεί το καμάρι της προϊοντικής μας γκάμας προσφέροντας στους καταναλωτές μας μοναδικές στιγμές απόλαυσης και αναζωογόνησης χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και χρωστικές. Στη προϊοντική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton Ice Tea υπάρχει και η επιλογή γεύσης Χωρίς Ζάχαρη για όσους θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους παγωμένο τσάι χωρίς καθόλου θερμίδες».

Το Lipton Ice Tea, πιστό στη φιλοσοφία του well being, προσφέρει μία καθημερινή, απολαυστική πρόταση πράσινου τσαγιού αναδίδοντας μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης στοιχεία απαραίτητα για τους δύσκολους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα