Like a pro: 7 πλεξούδες που μπορείτε να κάνετε σε 30 δευτερόλεπτα

Ναι, ναι, ναι. Βρήκαμε τα πιο εύκολα braids που θα μπορέσετε να κάνετε σε ελάχιστο χρόνο και θα φαίνεται σαν να έχετε περιποιηθεί το hairstyle σας like a pro. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μία «ωραία εικόνα» στην καθημερινότητά σας -γιατί, πολύ απλά, το ίδιο ισχύει και για εμάς- και ψάχνουμε να βρούμε τις καλύτερες (και ευκολότερες) λύσεις.

Τα brais έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style και όπως

είδαμε, θα συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο και την ερχόμενη άνοιξη. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, μπορεί να μας μεταμορφώσει από cute girls, σε stylish women και το αντίστροφο -και πολλά άλλα. Γι’ αυτό, ας γίνουμε το γρηγορότερο δυνατό braid experts, γιατί όπως όλα δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να επιλέξουμε. Με αυτά τα πολύ απλά tips, θα γίνει και για εσάς η braid διαδικασία, παιχνίδι. It’s a promise!

Let’s have a (braid) look:

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ευκολότερο και από τη γαλλική πλεξούδα. Tip: Στριφογυρίζετε κάθε ένα από τα δύο μέρη, πριν από κάθε πλέξιμο μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτή η λεπτή, πλαϊνή πλεξούδα απογειώνεται αν δώσετε και λίγο όγκο στα υπόλοιπα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μυστικό εδώ είναι να πλέξετε σε κάθε κοτσίδα δύο-τρεις φορές τα μαλλιά -όχι περισσότερο- και να περιποιηθείτε τις άκρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Double knot. Δύο κοτσίδες, δύο πλεξούδες, δύο knots!

Δείτε περισσότερα Galleries

Scarf braid. Αφού τοποθετήσετε το μαντήλι, το κάνετε 2 από τα 3 μέρη της πλεξούδας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Χαλαρή Side Braid. Μην ξεχάσετε να τη χαλαρώσετε για όγκο και coolness και, αν προσθέσετε και ένα hair accessoire, θα το απογειώσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Crown braid. Στερεώστε κάθε μία από τις δύο πλαϊνές πλεξούδες με ένα τσιμπιδάκι και είστε πανέτοιμες!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: braid looks, easy braids, ιδέες για γρήγορα χτενίσματα, πλεξούδες, τα πιο εύκολα braids

Keywords
Τυχαία Θέματα