Katherine Heigl: Ανακοίνωσε ότι έμεινε έγκυος μετά από δύο υιοθεσίες

H Katherine Heigl που όλοι τη θυμόμαστε στο ρόλο της ασκούμενης γιατρού στη σειρά Grey’s Anatomy αλλά και στην σπαρταριστή κωμωδία «Τhe ungly truth», ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της βιολογικό παιδί, το οποίο είναι αγοράκι.

Το χαρούμενο νέο ήταν για εκείνη ένα μικρό θαύμα αφού σύμφωνα με την ίδια η εγκυμοσύνη προέκυψε τελείως απροσδόκητα όπως έγραψε στο προσωπικό της blog «Thoseheavenlydays.com»: «Έβλεπα ότι για πολύ καιρό δεν έμενα έγκυος και ο γυναικολόγος μου είχε υπενθυμίσει ότι βιολογικά

ήμουν σε προχωρημένη ηλικία για φυσική σύλληψη. Δεν ήμουν καν σίγουρη ότι η εγκυμοσύνη ήταν μέσα στα σχέδια μας. Τελικά εξελίχθηκε ότι ήταν!» Στη συνέχεια είπε πως: “είναι μία ευλογημένη στιγμή το να περιμένεις ένα παιδί που πάντα ονειρευόσουν. Ίσως αυτή τη φορά να μην είναι τόσο δύσκολο γιατί έχεις με ποιον να μοιραστείς τα γέλια, τα δάκρυα και τις χαρές αυτής της εμπειρίας. Γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι!»

Η Katherine Heigl και ο σύζυγος της Josh Kelley έχουν ήδη δύο υιοθετημένες κόρες την τετράχρονη Adelaide και την εφτάχρονη Naleigh. Αυτό που ξεκαθάρισε η ηθοποιός είναι ότι η επιθυμία της να υιοθετήσει παιδιά ήταν ανεξάρτητα από το αν θα αποκτούσε ποτέ βιολογικό, αφού το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει μητέρα. Μάλιστα η Naileigh ήταν μόλις 9 μηνών το 2009 όταν επέζησε από μία επέμβαση στην καρδιά της.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Kathrerine Heigl, αγοράκι, έγκυος

Keywords
Τυχαία Θέματα