#ItsAmaliaK: Το αγαπημένο μου hairstyle και πώς το πετυχαίνω

Hey guys!

Δεν είχα δώσει ποτέ ιδιαίτερη σημασία στα looks μου, και τις περισσότερες φορές ετοιμαζόμουν αναλόγως με το πως νιώθω εκείνη την στιγμή. Δεν έχω δηλαδή ένα go to ή signature style, ή έτσι νόμιζα… Χθες όμως κοιτούσα τις φωτογραφίες μου και διαπίστωσα πως σχεδόν πάντα διαλέγω τα χαλαρά αλλά επιμελημένα waves στα μαλλιά. Επίσης, συνειδητοποίησα πως έχω ντροπιαστικά πολλά street style screenshots της Rosie Huntington-Whiteley

όπου εκτός από τα πάντα φανταστικά σύνολά της, έχει και wavy χτένισμα. Χμμμμ… Μήπως, λέω μήπως, επηρεάστηκα από κάπου; Δεν ξέρω. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως εκείνης είναι πολύ καλύτερα αφού έχει επαγγελματίες κομμωτές να την φτιάχνουν. Όμως – γιατί πάντα υπάρχει ένα όμως – επειδή και εγώ καλή δουλίτσα έκανα σπιτάκι μου ;) ;) πιστεύω πως οφείλω να σας δείξω πως πετυχαίνω το αγαπημένου μου τελικά hairstyle.

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για το Got2b Beach matt Spray του Schwarzkopf. Συνήθως το βάζω όταν είναι να κάνω ένα χτένισμα on the go, που δεν χρειάζεται πολύ περιποίηση, και δείχνει λίγο ατημέλητο. Παρόλα αυτά, δεν σας έχω πει πως το χρησιμοποιώ και για πιο καλά χτενίσματα τα οποία παίρνουν σχετικά αρκετό χρόνο. Η μαγεία με αυτό το προϊόν είναι πως βάζοντάς το μπορώ να έχω ένα χαλαρό hairstyle, αλλά συγχρόνως να δείχνω και περιποιημένη. Καθώς το προϊόν έχει θαλασσινό αλάτι βοηθάει τα μαλλιά να στέκονται και να μην πέφτουν, χωρίς όμως να τους δίνει αυτό το αφύσικο κράτημα της λακ. Επίσης, βοηθάει τα μαλλιά να αποκτήσουν έναν λίγο παραπάνω κυματισμό από το κανονικό.

Και να σας πω και αυτό: Ακολουθώ την αγαπημένη μου Rosie Huntington-Whiteley και στο snapchat, όπου εξομολογήθηκε πως αντί για λακ χρησιμοποιεί salt spray!! #girlcrush or #stalker?? Ό,τι και να είναι τα μαλλιά μου δείχνουν τέλεια πάντως χαχα!

Μετά το λούσιμο, λοιπόν, βάζω λίγο λαδάκι στα μαλλιά και τα στεγνώνω τελείως με την βοήθεια μίας στρογγυλής βούρτσας. Για λίγο περισσότερο όγκο τα στεγνώνω και ανάποδα. Αφού τα μαλλιά είναι πλέον τελείως στεγνά ψεκάζω αρκετό από το Got2b Beach matt Spray σαν να είναι primer για τα μαλλιά και αρχίζω να κάνω μπούκλες με την πρέσα. Ναι καλά διαβάσατε, την πρέσα και όχι το ψαλίδι για μπούκλες. Δεν είχα ιδέα πως μπορείς να κάνεις μπούκλες με αυτό το εργαλείο που κανονικά είναι για ίσιωμα, μέχρι που μου το έκαναν σε μια φωτογράφηση και έμεινα έκπληκτη με το πόσο πιο φυσικό φαινόταν το αποτέλεσμα σε σχέση με το ψαλίδι, που δίνει ένα πιο στημένο Barbie look αποτέλεσμα.

Είναι πολύ εύκολο να το πετύχετε, trust me, αν τα κατάφερα εγώ που είμαι πλέον άσχετη μπορείτε και εσείς!

Ξεκινάς ίσια στις ρίζες και στο ύψος των ματιών στρίβεις την πρέσα προς τα κάτω και στην μέση της τούφας προς τα πάνω. Επειδή ίσως το εξήγησα πολύ σύντομα, μπορείτε να βρείτε και βιντεάκια στο youtube πανεύκολα.

Ακόμα ένα μυστικό επιτυχίας γι αυτό το hairstyle είναι να χωρίζετε τα μαλλιά σε 4 μέρη. Στο τέλος ξαναβάζω λίγο από το θαυματουργό μου Got2b Beach matt Spray για κράτημα και χτενίζω όπου είναι πολύ messy για ένα λείο αποτέλεσμα!

Παρόλο που παίρνει αρκετή ώρα, δίνει απίστευτο αέρα και στιλ χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες τόσο που τελικά πιάστηκε το χέρι σου στην διαδικασία;)

xxx

Αμαλία

Keywords
Τυχαία Θέματα