International Girls Day: Τα μυστικά της επιτυχίας, όπως τα περιγράφουν 5 δυναμικές γυναίκες

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες, για να αποκτήσουν οι γυναίκες τα δικαιώματά τους και να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα. Μπορούμε να πούμε ότι έχουν γίνει σπουδαία βήματα, ωστόσο δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων αμφισβητεί το γυναικείο φύλο και το υποτιμά.
Προς τιμήν της σημερινής ημέρας-International Girls Day-, βρήκαμε πέντε αποσπάσματα από πετυχημένες γυναίκες, στα οποία οι ίδιες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά για το δρόμο της επιτυχίας.
Πώς η Oprah έγινε δισεκατομμυριούχος, πώς κατάφερε η Beyonce

να κατακτήσει την κορυφή;
Περιηγηθείτε στο gallery που ακολουθεί και μάθετε τα μυστικά τους!

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Beyonce

«Ποτέ μου δεν μπορώ να νιώσω ασφαλής, προσπαθώ πάντα να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα. Όταν ολοκληρώνω ένα στόχο, βάζω αμέσως τον επόμενο. Έτσι έχω φτάσει στο σημείο που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή.»

Δείτε περισσότερα Galleries Oprah

«Η ζωή μου τροφοδοτείται από την ύπαρξή μου και τα καύσιμά μου είναι το να κάνω πράγματα… Όλα τροφοδοτούνται από εμένα που έχω στόχο να γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος στη Γη.» .

Δείτε περισσότερα Galleries Anna Wintour

«Η Αποφασιστικότητα είναι μια γνώριμη νίκη για έναν ηγέτη και για μερικούς μία τρομακτική ποιότητα σε μια γυναίκα»

Δείτε περισσότερα Galleries Kim Kardashian West

«Επιτυχία είναι η αυθεντικότητα»

Δείτε περισσότερα Galleries Hillary Clinton

«Θα πρέπει να πάρετε την κριτική στα σοβαρά, επειδή μπορεί να μάθετε κάτι, ωστόσο δεν πρέπει να την αφήσετε να σας συντρίψει. Θα πρέπει να είστε ανθεκτικοί για να μπορέσετε να πάτε μπροστά, παρά τις όποιες προσωπικές αποτυχίες, ακόμα και ύβρεις, που μπορούν να τύχουν στο δρόμο σας.»

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Anna Wintour, Beyonce, international women day, Kim Kardashian West, Oprah

Keywords
Τυχαία Θέματα