Hollywood Pics of the Week: 10 στιγμιότυπα που ξεχωρίσαμε

Η σπάνια εμφάνιση της εγκυμονούσας Jessica Biel, η «καλοκαιρινή» απόδραση της Miley Cyrus στο Μαϊάμι, ο Bradley Cooper στο Broadway, η Monica Bellucci στη νέα ταινία του James Bond, το αστέρι του Pharrell

Williams στη Λεωφόρο της Δόξας είναι ανάμεσα στα top στιγμιότυπα της εβδομάδας.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Jessica Biel

1/12, δυτικό Χόλιγουντ

Μία από τις σπάνιες εξόδους της 32χρονης ηθοποιού, μετά την κυκλοφορία της είδησης πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Justin Timberlake, κατέγραψε πριν από λίγες μέρες ο φακός. Η Jessica Biel κατευθυνόταν με casual στυλ για γεύμα με φίλους.

Δείτε περισσότερα Galleries Bradley Cooper

3/12, Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτό το διάστημα ο 39χρονος ηθοποιός, με αφορμή τη θεατρική παράσταση The Elephant Man στο Broadway, όπου πρωταγωνιστεί, έχοντας στο πλευρό του την Patricia Clarkson.

Δείτε περισσότερα Galleries James Bond cast

4/12, Iver Heath, Αγγλία

Παρουσιάστηκε ο τίτλος (Spectre) και το καστ της νέας, 24ης ταινίας James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα. Στη νέα ταινία, που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Sam Mendes, θα τον πλαισιώσουν η Naomi Harris (για δεύτερη φορά) και οι καινούργιες προσθήκες Monica Bellucci και Lea Seydoux. Στο καστ προστέθηκε και ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ Christoph Waltz.

Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2015.

Δείτε περισσότερα Galleries Annie cast

4/12, Nέα Υόρκη

Η Cameron Diaz, η Rose Byrne, η Quvenzhane Wallis και ο Jamie Foxx έξω από το στούντιο της εκπομπής Good Morning America όπου βρέθηκαν για την προώθηση της ταινίας τους, που αποτελεί διασκευή του μιούζικαλ Annie.

Δείτε περισσότερα Galleries Christian Bale

4/12, Μαδρίτη

Στην επίσημη φωτογράφησή του για την προώθηση της ταινίας του Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες, στην Ισπανία, ο Christian Bale συνοδευόταν από τη σύζυγό του Sibi που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Naomi Watts

4/12, Νέα Υόρκη

Η 46χρονη Αυστραλή σταρ, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, σε στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της με τίτλο Three Generations, όπου συμπρωταγωνιστεί με τις Elle Fanning και Susan Sarandon.

Δείτε περισσότερα Galleries Miley Cyrus &Patrick Schwarzenegger

4/12, Μαϊάμι

Το νέο ζευγάρι βρέθηκε στο καλοκαιρινό Μαϊάμι, με αφορμή την ετήσια διοργάνωση Art Basel που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους λάτρεις της Τέχνης από όλο τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα Galleries Whitney Port

4/12, Μαϊάμι

Η 29χρονη TV star και σχεδιάστρια μόδας με μπικίνι Insight στο Miami Beach της Φλόριντα.

Δείτε περισσότερα Galleries Eva Longoria

4/12, Mαϊάμι

Η Eva Longoria και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Jose Antonio Baston στο Miami Beach κατά τη διάρκεια του Art Basel.

Δείτε περισσότερα Galleries Ellen deGeneres - Pharrell Williams

4/12, Hollywood

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας παρέλαβε ο βραβευμένος μουσικός/τραγουδιστής, έχοντας στο πλευρό του την Ellen DeGeneres που προλόγισε την τελετή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Bradley Cooper, Cameron Diaz, Christian Bale, Ellen Degeneres, Eva Longoria, James Bond, jessica Biel, Miley Cyrus, Monica Bellucci, Naomi Watts, Pharrell

Keywords
Τυχαία Θέματα