Hair camouflage: 5 + 1 τρόποι να καλύψετε τη ρίζα που έχει κατέβει

Είτε βάφετε τα μαλλιά σας, είτε σας βασανίζουν οι λευκές τρίχες που κάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το περιμένετε, το να πηγαίνετε κάθε 2 εβδομάδες στο κομμωτήριο σίγουρα δεν είναι πάντα εφικτό.

Πώς λοιπόν μπορείτε να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό αυτό φαινόμενο χωρίς μάλιστα να επηρεαστεί το budget σας; Οι λύσεις είναι αρκετές και πολύ εύκολες, επομένως μη χάνετε χρόνο. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και μπορείτε να αναβάλλετε λίγο ακόμα το επόμενο

ραντεβού με τον κομμωτή!

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Λίγος όγκος στα μαλλιά είναι πάντα καλοδεχούμενος, ειδικά όταν έχετε να καλύψετε και τις ανεπιθύμητες ρίζες. Κρεπάρετε τα μαλλιά σας και μαζέψτε τα προς τα πάνω για να κρύψετε με στιλ τη χωρίστρα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα stylish αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως ένα turban, θα σας φανεί διπλά χρήσιμο, αφού εκτός από το να καλύψει τη ρίζα, θα δώσει και έξτρα πόντους στιλ στην εμφάνισή σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν τα μαντήλια για τα μαλλιά δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα ωραίο hairband, το οποίο θα δώσει τον απαραίτητο preppy χαρακτήρα στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στερεώστε τη φράντζα σας στη μία πλευρά των μαλλιών χρησιμοποιώντας ένα hair clip ή κάποιο άλλο fashionable αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο αντιπερισπασμός είναι η καλύτερη λύση. Αν συνηθίζετε να κάνετε τη χωρίστρα στη μέση, δοκιμάστε να τη μετακινήσετε στη μια πλευρά για ένα εύκολο και γρήγορο καμουφλάζ που θα ανανεώσει και το look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: haircare, hairstyles, περιποίηση μαλλιών, φροντίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα