H πρώτη φωτογραφία του μωρού, της Olivia Wilde και του Jason Sudeikis

Η Olivia Wilde είχε κάνει πολλές ανακοινώσεις στα social media, σχετικά με την γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Τον Απρίλιο συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια γλυκιά φωτογραφία που την έδειχνε μαζί με τον γιο της Otis, λέγοντας την φράση ¨matching baby bumps¨ και κρατώντας την κοιλιά της που είχε μεγαλώσει εμφανώς.

Λίγους μήνες μετά, η Olivia και ο σύζυγός της Jason Sudeikis

έρχονται να επιβεβαιώσουν και να καλωσορίσουν επίσημα τον ερχομό της κορούλας τους σε όλο τον κόσμο, με έναν εξίσου γλυκό τρόπο. Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της Daisy Josephine Sudeikis, σε μια αξιολάτρευτη στιγμή που την δείχνει να κοιμάται! Παρακάτω, θα δείτε στην δημοσιευμένη φωτογραφία του Instagram με το νέο μέλος της οικογένειας και την μανούλα Olivia Wild να λέει την φράση «There goes the neighborhood. Daisy Josephine Sudeikis. Born, like a boss, on #internationaldayofthegirl».

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: baby girl, Daisy Josephine Sudeikis, Instagram posts celebrities, Jason Sudeikis, Olivia Wilde, δεύτερο μωρό, διάσημα ζευγάρια, νέο μέλος

Keywords
Τυχαία Θέματα