Gisele Bundchen: Hot as hell στη νέα της… βραζιλιάνικη φωτογράφιση

H Gisele Bündchen μπορεί να αποσύρθηκε από τις πασαρέλες, αλλά ακόμα κοσμεί τις σελίδες των πιο high-profile περιοδικών. Αυτή τη φορά ποζάρει για τη Vogue και η φωτογράφιση έγινε στην πατρίδα της, τη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Rio de Janeiro. Ναι, εκεί που περπάτησε, κατ” εξαίρεση, πρόσφατα, τη μεγαλύτερη πασαρέλα της ζωής της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτή τη φορά, όμως, ήταν πιο αποκαλυπτική και σέξι, αφού πόζαρε με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιώ με jewel λεπτομέρειες και ένα λευκό σορτσάκι φορεμένο αλά Brazilian. H 36χρονη καλλονή είναι για ακόμη μία φορά άκρως εντυπωσιακή και το μοναδικό sex appeal της δεν είναι αμφισβητίσιμο από κανέναν.

Και για να τα λέμε, εκπληκτικά τα συνδύασε η Gisele και φέτος. Και Ολυμπιακοί, και πασαρέλα (για λίγο), και οικογενειακές διακοπές διαρκείας, και φωτογράφιση για τη Vogue. Και όλα στη Βραζιλία. Well done!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Gisele Bundchen, sexy φωτογράφιση, Vogue, Βραζιλία

Keywords
Τυχαία Θέματα