Friday’s manicure: Οι 5 αποχρώσεις του γκρι γι” αυτό το φθινόπωρο

08:31 9/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ο ουρανός έχει αρχίσει να αλλάζει αποχρώσεις και να γίνεται από φωτεινό γαλάζιο πιο σκούρο και μουντό, με άλλα λόγια, έχει αρχίσει να γκριζάρει. Ωστόσο, δεν μιλάμε γι” αυτό το γκρι-σχεδόν-μαύρο αλλά για αυτές τις αποχρώσεις που έχουν μία φωτεινότητα στο βάθος.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να ειπωθούν και για τα χρώματα των νυχιών. Μπορεί να ελπίζουμε πως θα ζήσουμε κι άλλες ζεστές μέρες κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη, όμως, οι πρώτες βροχούλες έπεσαν, άρα το φθινόπωρο είναι, και επίσημα πια, εδώ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με

όσες θέλουν να κρατήσουν το καλοκαίρι πάνω τους και μπράβο τους! Αν, όμως, νιώθετε ότι θέλετε να εναρμονιστείτε με τις νέες θερμοκρασίες δεν έχετε παρά να διαλέξετε μία από τις παρακάτω αποχρώσεις. Μπορείτε να καλημερίσετε με αποφασιστικότητα τη νέα εποχή με ένα ψυχρό γκρι ή να διαλέξετε να κάνετε one step at a time και να ξεκινήσετε με ένα πιο ανοιχτό γκρι-γαλάζιο. Ή μπορεί να είστε fan των πιο ζεστών, γκρι-καφέ αποχρώσεων που είναι και μία από τις πιο δυνατές τάσεις για φέτος.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Beauty Storm, Burberry.

Δείτε περισσότερα Galleries

Iconic color, Nars.

Δείτε περισσότερα Galleries

Mansion Lane, Orly.

Δείτε περισσότερα Galleries

Now and Zen, essie.

Δείτε περισσότερα Galleries

Set In Stone, Opi.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Friday's manicure, αποχρώσεις του γκρι, φθινοπωρινό μανικιούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα