Cannes 2015: best beauty looks

Για ακόμα μία φορά κάποιες από τις πιο αγαπητές celebrities κατάφεραν να γίνουν το επίκεντρο του κόκκινου χαλιού στη Γαλλική Ριβιέρα και να ξεχωρίσουν με το στιλ τους. Η λάμψη που εκπέμπουν είναι ολοφάνερη και εμπνέουν με τα beauty looks που επέλεξαν.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Sienna Miller

Η όμορφη ηθοποιός είχε επιλέξει βικτωριανό look. Το lipstick στο χρώμα του δαμάσκηνου και το hairlook της, απογείωσαν την εμφάνιση

της.

Δείτε περισσότερα Galleries Charlize Theron

H λαμπερή ηθοποιός είχε ένα αρκετά glam look στο κόκκινο χαλί. Τα μαλλιά της πιασμένα πάνω με vague λεπτομέρεια στη φράντζα, την έκαναν να θυμίζει σταρ του παλιού Hollywood.

Δείτε περισσότερα Galleries Julianne Moore

Cat- eyes και κόκκινα χείλη για την ταλαντούχα ηθοποιό. Κλασική και κομψή επιλογή που την έκανε απόλυτα λαμπερή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Karlie Kloss

Το μοντέλο εφάρμοσε στο στιλ της τη φιλοσοφία του, less is more. Κέρδισε τις εντυπώσεις όλων με την επιλογή της και το φυσικό της look.

Δείτε περισσότερα Galleries Lupita Nyong' o

Το χρώμα του lipstick της όμορφης ηθοποιού έκλεψε την παράσταση. Η μοβ- ροζ απόχρωση αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Δείτε περισσότερα Galleries Emma Stone

Η γλυκιά ηθοποιός προτίμησε τους φυσικούς και ήσυχους τόνους για το makeup της. Το creamy ροζ lipstick και το ροζ απαλό ρουζ την έκαναν πολύ νεανική και φρέσκια.

Δείτε περισσότερα Galleries Lea Seydoux

Η ηθοποιός είχε ένα πολύ κολακευτικό hairlook. Εφάρμοσε το ασφαλές στιλ της γαλλικής πλεξίδας. Ένα αρκετά ωραίο χτένισμα για καλοκαιρινό wedding hair.

Δείτε περισσότερα Galleries Miranda Kerr

Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε τονίσει τα μάτια της με metallic σκιά και τα χείλη της με κόκκινο λαμπερό lipstick.

Δείτε περισσότερα Galleries Natasha Poly

Tο μοντέλο προτίμησε μία σέξι εμφάνιση που αναδείκνυε τη θηλυκότητα της. Το old school glamour επικράτησε στο στιλ της με αραιές μπούκλες εποχής και κόκκινο κλασικό lipstick.

Δείτε περισσότερα Galleries Bar Rafaeli

Το beachy ponytail hairstyle και το ροζ μπρονζέ ρουζ, έκαναν το μοντέλο ακόμα πιο όμορφο και ιδιαίτερο με την απλότητα του.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Cannes 2015, Charlize Theron, Julianne Moore, Karlie Kloss, Sienna Miller, Κάννες 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα