Calzedonia shopping guide: Βρείτε ποιο μαγιό ταιριάζει στο σωματότυπό σας!

16:13 5/6/2014 - Πηγή: Jenny.gr

20+1 Προτάσεις για 6 διαφορετικούς σιλουέτες που μπορείτε να τις αποκτήσετε εύκολα στα καταστήματα Calzedonia.

Κάθε κομμάτι της καλοκαιρινής συλλογής, swimwear collection 2014 από τον οίκο Calzedonia παραπέμπει σε καλοκαιρινές διακοπές. Το στιλ φέτος είναι εμπνευσμένο από το Bollywood και το εξωτικό περιβάλλον της Ινδίας. Λάμψεις από πέτρες και κρύσταλλα, φωτεινά χρώματα, μεγάλα floral prints είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρωταγωνιστούν και θυμίζουν έντονα την κουλτούρα της χώρας. Θα συναντήσετε ουδέτερες αποχρώσεις, ρομαντικό ύφος, δαντέλα και κρόσσια. Τα κλασσικά, ρετρό στιλ αποκτούν διακριτικές, σύγχρονες πινελιές. Πέρα όμως από το να ακολουθήσουμε τις πιο hot τάσεις από την Calzedonia στο μαγιό του φετινών βουτιών μας, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε το κατάλληλο μαγιό ανάλογα με το σωματότυπό μας ώστε να πετύχουμε το πιο κολακευτικό beach look. Είναι γεγονός εξάλλου πως το σωστό μαγιό μπορεί να αναδείξει τα δυνατά σημεία στο σώμα μας και να «κρύψει» περίτεχνα τις ατέλειες. Ας τα δούμε τα πράγματα αναλυτικά!

Για τις γυναίκες με μικρό στήθος: Τα βολάν, τα layers υφασμάτων και τα διακοσμητικά στοιχεία «χαρίζουν» πιο πλούσιο μπούστο οπότε προτιμήστε τα.

Για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος: Προτιμήστε το πάνω τοπ να είναι ένα φαρδύ τριγωνάκι και να αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με φρου-φρου, «επένδυση» και μεγάλα σχέδια.

Για τις γυναίκες με πλούσιες καμπύλες: Αποφύγετε να είναι ιδιαίτερα φαρδύ το σλιπ του μπικίνι σας γιατί τονίζετε πιο πολύ την περιοχή αλλά και μικροσκοπικό. Τα φαρδιά κορδονάκια που κρέμονται στο πλάι του σλιπ είναι ιδανικά για να «κλέβουν» στο μάτι τα περιττά κιλά.

Για τις γυναίκες με κοιλίτσα: Τα ολόσωμα μαγιό στην δική σας περίπτωση είναι μία απόλυτα κομψή κι αριστοκρατική λύση. Φροντίστε να έχουν κεντήματα, πέτρες, κρύσταλλα ή να αποκαλύπτουν την πλάτη για πιο σέξι αποτέλεσμα.

Για τις μικροκαμωμένες σιλουέτες: Τα μικροσκοπικά μπικίνι, τα περίτεχνα tops, τα σλιπ με βολάν και σχέδια καθώς και τα μοδάτα pin-up style μαγιό είναι ιδανικά για εσάς.

Για τις αδύνατες-κανονικές σιλουέτες: Τα στράπλες μαγιό, τα tops με «επένδυση» ή παγιέτες, τα φαρδιά σλιπ μπορούν να φορεθούν στη δική σας περίπτωση.

Κι επειδή για να βγείτε με στιλ στην παραλία χρειάζεστε πέρα από το σωστό μαγιό και το ανάλογο μοδάτο beachwear δεν έχετε να επιλέξετε από την σειρά Calzedonia επιλέγοντας ανάμεσα στα πολύ κοντά σορτς, μίνι και μάξι φορέματα σε μοτίβα και χρώματα που ταυτίζονται με το καλοκαιρινό styling: πουά, δαντέλες délavé κι αποχρώσεις όπως λευκό, γαλάζιο, μπλε, κοραλί, λάιμ!

Keywords
Τυχαία Θέματα