Blake Lively: Αυτά είναι τα μυστικά διατροφής ενός Gossip Girl

09:47 5/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Τη Blake Lively την αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Gossip Girl και έκτοτε άρχισε να γίνεται όλο και πιο διάσημη, βγάζοντας από την κορυφή της λίστας για Καλύτερα Μαλλιά την Jennifer Aniston. Εκτός όμως από το ταλέντο της και την ομορφιά της, η Blake τραβάει τα βλέμματα για την εξαιρετική αισθητική της και για το αψεγάδιαστο σώμα της. Και ενώ μπορεί πολλές γυναίκες να κάνανε τα πάντα

για να έχουν το σώμα της πανέμορφης ηθοποιού, η ίδια ομολογεί ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Η Blake Lively μας αποκαλύπτει το πρόγραμμα διατροφής, που ακολουθεί για να μπορεί να διατηρεί το πανέμορφο σώμα της.

Αν και δεν έχει εμμονή με τις θερμίδες, που και που τις μετράει ώστε να ξέρει αν έχει ξεφύγει. Γενικά όμως, προσπαθεί να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά και ειδικά μετά τον τοκετό, άρχισε να καταναλώνει περισσότερες βιολογικές τροφές. Πιο συγκεκριμένα αρχίζει την ημέρα της πίνοντας ένα ποτήρι νερό και στο πρωινό της περιλαμβάνει πλιγούρι βρώμης, το οποίο είναι μια άριστη πηγή φυτικών ινών και σύνθετων υδατανθράκων. Επίσης, προσθέτει άπαχο γάλα και ανάλατους ξηρούς καρπούς, ώστε να πάρει την πρωτεΐνη και τα καλά λιπαρά και να έχει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για το υπόλοιπο της ημέρας.

Για μεσημεριανό επιλέγει στήθος κοτόπουλο ή τόνο που της παρέχουν πρωτεΐνη και τα συνδυάζει με βραστά λαχανικά. Όσο αφορά το βραδινό συνήθως καταναλώνει γλυκοπατάτες και άπαχη πρωτεΐνη μαζί με μαύρο ρύζι. Η Blake Lively είναι πολύ καλή μαγείρισσα και το γεγονός ότι προετοιμάζει μόνη της τα γεύματα, μπορεί να διατηρεί υπό έλεγχο τη διατροφή της και κατ επέκταση το σωματικό της βάρος. Η μοναδική της αδυναμία είναι οι κρέπες, στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα. Ενώ αυτό που αποφεύγει είναι το αλκοόλ, ειδικά όταν θέλει να χάσει κιλά.

Τέλος, η όμορφη ηθοποιός ασκείται συστηματικά, πέντε με έξι ώρες την εβδομάδα από 30 έως 70 λεπτά. Όμως, δεν πρόκειται να κάνει με τις ώρες καθίσματα στο γυμναστήριο, αλλά θα προτιμήσει το ποδήλατο, την ορειβασία και τη γυμναστική στη φύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα