BALUX PRIVE: Ο ιδανικός χώρος για τη δεξίωση του γάμου σας

Ετοιμάζεστε να μοιραστείτε με τον καλό σας όρκους αγάπης και έχετε αγχωθεί με τις προετοιμασίες του γάμου σας; Αν ο γάμος σας γίνει εντός Αθηνών, για το μόνο που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε είναι ο χώρος της δεξίωσης… Επιλέξτε τον ειδυλλιακό χώρο του Balux Prive στον Αστέρα Γλυφάδας και κάντε αξέχαστη την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Ο χώρος του Balux Prive βρίσκεται σε ένα μοναδικό σημείο λίγα μόλις μέτρα

από την θάλασσα. Ιδανικός χώρος για διοργάνωση corporate events, παρουσιάσεων, gala dinner και cocktail parties. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρος ο χώρος ή μέρος αυτού, με θέα προς τη θάλασσα ή προς την πισίνα. Διατίθεται μόνο για prive χρήση και λειτουργεί όλο το χρόνο. Η χωρητικότητα ανάλογα με το set up είναι από 50 έως και 2500 άτομα.

Διαθέτει:
• κλειστό και ανοιχτό χώρο
• μέρος της παραλίας
• ηχητικό εξοπλισμό και DJ
free parking

Στον μοναδικό χώρο του Αστέρα Γλυφάδας εκτός από το Balux Prive, υπάρχει και το DREAMS και το Septem Prive, όπου διοργανώνονται οι πιο επιτυχημένες δεξιώσεις. Σε μία τοποθεσία που θυμίζει απόδραση σε εξωτικό νησί μπορείτε να γιορτάσετε την μοναδική μέρα της ζωής σας.

Τρεις χώροι με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, μοναδικό service, πλήθος γαστρονομικών επιλογών, χωρητικότητας από 50 έως και 2500 ατόμων, εύκολα προσβάσιμοι, ευέλικτοι στις ανάγκες της κάθε δεξίωσης, με υψηλή αισθητική. Ιδιαίτεροι χώροι πάνω στην θάλασσα που θα μετατρέψουν την μέρα της εκδήλωσης σας σε μία αξέχαστη ανάμνηση.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Balux Prive, Septem Prive, Αστέρας Γλυφάδας, γαμήλια δεξίωση, χώρος Dreams, χώρος εκδηλώσεων

Ο Όμιλος επιχειρήσεων Παπαθεοχάρη αναλαμβάνει για εσάς:
• το catering
• τη διαρρύθμιση του χώρου
• τη διακόσμηση
• τον στολισμό
• τη μουσική κάλυψη
• την φωτογράφηση της δεξίωσης

Περίοδος λειτουργίας: καθ’ όλη την διάρκεια του έτους το Balux Prive ενώ το DREAMS και το Septem Prive από Απρίλιο έως Οκτώβριο.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε το www.greatreceptions.gr

Για διαθεσιμότητα των χώρων και για επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Event Management Desk του Ομίλου Παπαθεοχάρη στα εξής τηλέφωνα – τηλ.: 210.8941620, Φαξ: 210.8941189

Keywords
Τυχαία Θέματα