Aναβολές στα πολιτιστικά θεάματα της εβδομάδας

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ: Λόγω της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, η προγραμματισμένη έναρξη του Φεστιβάλ Φιλίππων με την πρεμιέρα της περιοδείας του Εθνικού Θεάτρου για τις Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, μεταφέρεται μια μέρα νωρίτερα. Αντί για 4 & 5 Ιουλίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, οι παραστάσεις θα δοθούν στις 3 & 4 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο

των Φιλίππων.

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ «ΑΧΑΡΝΗΣ»: Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «ΑΧΑΡΝΗΣ» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, σε Λάρισα (Τετάρτη 1η Ιουλίου), Λαμία (Πέμπτη 2 Ιουλίου), Τρίκαλα (Παρασκευή 3 Ιουλίου), Βόλο (Σάββατο 4 Ιουλίου) και Δελφούς (Κυριακή 5 Ιουλίου) αναβάλλονται λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων. Οι παραστάσεις της Επιδαύρου στις 10 και 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ LIVE: Η συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου μεταφέρεται για την Κυριακή 19 Ιουλίου (αντί του αρχικού προγραμματισμού για 5 Ιουλίου).

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2/7 ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ: Μαζί σου κι ας πεθάνω (Seven Films) , Σκοτεινός Τόπος (Odeon).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ: Αλλάζει η ημερομηνία για την πρεμιέρα της καλοκαιρινής περιοδείας του «Προμηθέα Δεσμώτη» σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου. Η νέα ημερομηνία είναι την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο στη Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα