9+1 Hollywood Moments από την εβδομάδα που πέρασε

Η βράβευση του Matthew McConaughey και του Antonio Banderas, το πρόστιμο της Melanie Griffith και η σέξι εμφάνιση του David Beckham στην παραλία είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που ξεχωρίσαμε.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > David Beckham

Μαλιμπού, 23/10

Ο 39χρονος

πρώην ποδοσφαιριστής, που έχει επιστρέψει με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια, βρέθηκε με τον μικρότερο γιο του Cruz στην παραλία του Μαλιμπού για σερφ. Και τα τρία αγόρια του ζεύγους Beckham ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ, ενώ εκείνος συνήθως τους καμαρώνει από την παραλία και τραβάει φωτογραφικά στιγμιότυπα. Στην συγκεκριμένη του εμφάνιση έγινε αισθητό το νέο τατουάζ που έκανε στο δεξί του πλευρό, το οποίο γράφει: «Μαμά και Μπαμπάς«.

Δείτε περισσότερα Galleries Lindsay Lohan

Λονδίνο, 23/10

Η ηθοποιός χαιρέτησε τους θαυμαστέςτης και υπέγραψε αυτόγραφακατά την έξοδό της από το θέατρο Playhouse Theatre όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Speed-the-Plow.

Δείτε περισσότερα Galleries Matthew McConaughey

Μπέβερλι Χιλς, 21/10

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Camila Alves, τη μητέρα του Kay McConaughey αι τον πατριό του παρέλαβε το βραβείο του American Cinematheque Award ο διάσημος ηθοποιός. Ο 44χρονος McConaughey τιμήθηκε ως «πρότυπο για το πώς θα πρέπει να είναι ένας Χολιγουντιανός σταρ».

Δείτε περισσότερα Galleries Antonio Banderas

Μαδρίτη, 24/10

O Αντόνιο Μπαντέρας σε photocall στη στην Μαδρίτη, μετά την ανακοίνωση της Ισπανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου πως θα τιμηθεί με το βραβείο Goya Cinema Award που θα απονεμηθεί τον Φεβρουάριο.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum-Vito Schnabel

Παρίσι, 23/10

Μαζί και ερωτευμένοι παραμένουν το 40χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια και ο 27χρονος επιχειρηματίας σύντροφός της, που την περασμένηεβδομάδα ταξίδεψαν μαζί στο Παρίσι για τη Διεθνή Έκθεση ΜοντέρναςΤέχνης στο Grand Palais.

Δείτε περισσότερα Galleries Melanie Griffith

Μπέβερλι Χιλς, 24/10

Πρόστημο δόθηκε στην 57χρονη ηθοποιό, λόγω παράνομου παρκαρίσματος, ενώ εκείνη γευμάτιζε με φίλες της στην περιοχή. Αισθητή είναι πια η προσπάθειά της να καλύψει με τσιρώτο το τατουάζ με το όνομα του πρώην συζύγου της, Antonio Banderas.

Δείτε περισσότερα Galleries Miley Cyrus

Σίδνεϋ, 24/10

H 22χρονη ποπ σταρ εμφανίστηκε ντυμένη με στολή μονόκερου στο αεροδρόμιο του Σίδνευ,όπου έκανε μία σύντομη στάση πριν επιβιβαστεί σε πτήση για το Περθ. Εκεί συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία της Bangerz Tour.

Δείτε περισσότερα Galleries Jake Gyllenhaal

Μπρούκλιν 23/1ο

Στη Νέα Υόρκη γυρίζει την νέα του ταινία Demolition ο Jake Gyllenhaal, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με τους Naomi Watts και Chris Cooper. Το συγκεκριμένο γύρισμα πραγματοποιήθηκε σε καρουζέλ στο Μπρούκλιν.

Δείτε περισσότερα Galleries Steven Spielberg

24/10, Βερολίνο

Στο Βερολίνο βρίσκεται αυτό το διάστημα ο διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, καθώς μόλις ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα ταινία του «St. James Place» με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.

Δείτε περισσότερα Galleries Kevin &Lily Cosner

Ρώμη, 24/10

Συνοδευόμενος από την κόρη του Lily Costner παρευρέθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης ο διάσημος ηθοποιός, προκειμένου να δώσει μια διάλεξη στα πλαίσια των «συζητήσεων» που διοργανώονται με σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Antonio Banderas, David Beckham, Heidi Klum, Jake Gyllenhaal, Lindsay Lohan, Melanie Griffith, Steven Spielberg

Keywords
Τυχαία Θέματα