8 Juicy λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε για το «THE DEVIL WEARS PRADA»

Οι γυναίκες που σίγουρα λατρεύουν την μόδα, σίγουρα θα έχουν δει και μία και δύο και μη σας πω και παραπάνω την ταινία «THE DEVIL WEARS PRADA». H επιτυχημένη ταινία των box office, έκλεισε 10 χρόνια από την πρώτη προβολή και ακόμα μας έχουν μείνει αξέχαστοι οι χαρακτήρες και οι σκηνές. Ποιες είναι όμως οι juicy λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε; Εδώ θα δείτε τα 8 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση μόλις τα μάθαμε!

1. Στην Meryl Streep

αρχικά είχε προταθεί μια χαμηλή για τα λεγόμενα της αμοιβή και διαπραγματεύτηκε με τους παραγωγούς της ταινίας ζητώντας τα διπλάσια. Η ίδια σε δήλωση της αναφέρει ότι διεκδίκησε τα χρήματα που της άξιζαν σε σχέση με το έργο που θα πρόσφερε και τελικά είχε δίκιο αφού πιστεύουμε ότι τα κατάφερε και με το παραπάνω!

2. Η Anne Hathaway κατά τα γυρίσματα της ταινίας δεν μπορούσε να εργαστεί τις νύχτες γιατί ο πρώην σύντροφος της Rafaello Follieri δεν το ήθελε αυτό. Ο διευθυντής της παραγωγής είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Anne ήταν πολύ συναισθηματική και έπρεπε να ισορροπεί συνέχει την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική.

3. Η εταιρία παραγωγής FOX ήθελε πρώτα τον ρόλο της Andy να τον κάνει η γλυκιά ηθοποιός Rachel Mcadams αλλά η ίδια τον απέρριψε και επόμενη τυχερή υποψήφια ήταν η Anne Hathaway.

4. Ο χαρακτήρα της αρχικά κακιάς Emily ήταν να είναι Αμερικανίδα αλλά μετά την ανάγνωση του σεναρίου από την Emily Blunt με βρετανική προφορά άλλαξαν γνώμη.

5. Ο χαρακτήρας της Miranda εμπνεύστηκε από δύο άντρες, παρακαλώ, ηθοποιούς τον Clint Eastwood και Mike Nichols. Η Meryl Streep δημοσίευσε ότι τον τόνο της φωνής της τον πήρε από τον Clint Eastwood, αφού όπως αναφέρει ο Clint όταν είναι σε έναν χώρο με άλλους, ποτέ, μα ποτέ, δεν υψώνει τον τόνο της φωνής του και όλοι τον παρακολουθούν προσεκτικά. Αυτό τον κάνει αυτόματα ισχυρή προσωπικότητα. Και από τον Mike Nichols, ο αυστηρός τρόπος που παρατηρεί τα πράγματα και τα καυστικά και ειρωνικά του σχόλια.

6. Τα κοστούμια της ταινίας τα επιμελήθηκε η διάσημη στιλίστρια Patricia Field, τα οποία πόσο κόστισαν πιστεύετε…; Περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια.

7. Ο Stanley Tucci αποδέχτηκε τον ρόλο ως ο fashion editor Nigel 72 ώρες πριν κάνει το ντεμπούτο του στο πλατό και γνώρισε την γυναίκα της ζωής του λόγω της ταινίας, καθώς παντρεύτηκε την αδελφή της Emily Blunt.

Και

8. Τέλος, τα σενάρια που είχαν γραφτεί πρώτα για την ταινία «THE DEVIL WEARS PRADA» ήταν τέσσερα και απορρίφθηκαν όλα και υπήρξε νέο σενάριο όπου έδειχνε αναλυτικά τις θυσίες της Andy που έκανε για το περιοδικό μόδας.

Πάντως όσες φορές και να την δούμε αυτή την ταινία την απολαμβάνουμε εξίσου και σίγουρα όλες θα θυμόμαστε την φράση της φοβερής Meryl Streep στον ρόλο της Miranda Priestly λέγοντας για το χρώμα μπλε – “what you don’t know is that that sweater is not just blue, it’s not turquoise, it’s not lapis, it’s actually cerulean.”

Keywords
Τυχαία Θέματα