7+1 Valentine’s ταινίες για όλη την οικογένεια

Βάλτε το παιδί σας στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η μέρα αυτή έχει καθιέρωθει ως η γιορτή των ερωτευμένων ζευγαριών. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως είναι η μέρα που γιορτάζει ο έρωτας και η αγάπη. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να μιλήσετε στα παιδιά σας για το θέμα αυτό και να είστε ανοιχτοί σε ότι απορίες έχουν. Μια ωραία πρόταση είναι να δείτε με τα παιδιά σας αγαπημένες παιδικές ταινίες με θέμα τον έρωτα. Φτιάξτε pop

corn, πάρτε ζεστές κουβερτούλες και απολαύστε τις στιγμές αγάπης με την οικογένεια σας. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες:

H λαίδη και ο αλήτης: Μια ταινία της Disney που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Η σκηνή που μοιράζονται τα μακαρόνια έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων για πάνω από 50 χρόνια, από την μέρα της προβολής του.

Τρελές Ιστορίες έρωτα και φαντασίας: Ένα κλασσικό παραμύθι με πρίγκιπες, μάγισσες και πολύ αγάπη.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Το γνωστό παραμύθι σε μια ταινία με υπέροχα χρώματα και συγκινητικούς διαλόγους.

«Gnomeo & Julliet»: Βασισμένο στο κλασσικό έργο του Shakespeare. Μια ρομαντική πρώτοτυπη κωμωδία.

Ο «Shrek»: Το πράσινο τέρας που ζει στους βάλτους, ερωτεύεται την πριγκίπισσα Φίονα, που είναι φυλακισμένη σ΄ένα κάστρο. Τι γίνεται όμως όταν ανακαλύπτει το μυστικό της;

Enchanted: Ένα ρομαντικό παραμύθι της Disney. Τι γίνεται όταν μια πριγκίπισσα δεν έρωτευεται τον πρίγκιπα που πρέπει να παντρευτεί αλλά έναν δικηγόρο.

WALL-E: Από τις πιο ώραιες και συγκινητικές ταινίες αγάπης. Ο πλανήτης μας έχει καταστραφεί και το μόνο που επηζεί είναι ένα ρομποτ, ο WALL-E. Το οποίο καταφέρνει να διατηρήσει την τελευταία ελπίδα για ζωή και όχι μόνο. Το ρομποτ είναι ερωτεύμενο και κάνει τα πάντα για την αληθίνη αγάπη.
.

The Lorax: Ένα 12χρονο αγόρι που ζει στη Θνίντβιλ, μια πόλη όπου όλα είναι πλαστικά, αναζητά το μοναδικό πράγμα με το οποίο μπορεί να γοητεύσει το κορίτσι που αγαπά: ένα αληθινό δέντρο.

The post 7+1 Valentine’s ταινίες για όλη την οικογένεια appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα