7 looks για να δοκιμάσετε αυτή την εβδομάδα

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας βρίσκει κάθε φορά αγουροξυπνημένες μπροστά σε μία ντουλάπα (τι, μόνο εμένα;) να ψάχνουμε τι να φορέσουμε ενώ έχουμε ελάχιστο χρόνο πριν φύγουμε για τις δουλειές μας. Σίγουρα το σωστό είναι να έχουμε διαλέξει το outfit μας από το προηγούμενο βράδυ, επειδή όμως είμαι σίγουρη ότι είστε πολλές εσείς που δεν το κάνετε – βάζω και τον εαυτό μου μέσα, σήμερα θα δούμε μερικές ιδέες προκειμένου να είμαστε κομψές αυτές τις μεταβατικές μέρες που διανύουμε προς το φθινόπωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω

gallery, όσο απολαμβάνετε τον καφέ σας, προκειμένου να εμπνευστείτε για το σημερινό/αυριανό ντύσιμό σας!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα chic business look που δεν δείχνει ιδιαίτερα αυστηρό, χάρη στο τζιν παντελόνι και το χαλαρά ριγμένο στους ώμους, blazer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια δερμάτινη φούστα δείχνει πιο κατάλληλη για το πρωί αν συνδυαστεί με ένα casual τοπ, φορεμένο tucked in για ακόμα πιο χαλαρό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα κομμάτι σε μπορντό απόχρωση, καθώς είναι το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα και συνδυάστε με γκρι και μαύρους τόνους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα κλασικό λευκό πουκάμισο θα ταιριάξει τέλεια με μια πιο εκκεντρική και ενδαιφέρουσα φούστα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συδυάστε ένα floral φόρεμα με sneakers για τις πιο άνετες και κομψές βόλτες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα oversized T-shirt μπορεί να φορεθεί ως φόρεμα, ειδικά αν συνδαυστεί με over the knee μπότες που θα το κάνουν να δείχνει πιο «χειμερινό».

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τις Κυριακάτικες βόλτες σας συνδυάστε μια φούστα σε casual γραμμή με άνeτα sneakers και ολοκληρώστε με μια κομψή τσάντα για να κάνετε το σύνολο να δείχνει πιο chic.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Outfit ideas, styling tips, καθημερινό ντύσιμο

Keywords
Τυχαία Θέματα