7 lazy hairstyles για το πρωινό της Δευτέρας

09:01 4/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Δευτέρα μετά από τις γιορτινές μέρες και σίγουρα η αίσθηση επιστροφής στην καθημερινότητα δεν είναι και η καλύτερη. Ας σκεφτούμε όμως ότι ξεκινάει ένας καινούριος χρόνος και εμείς χρειάζεται να είμαστε όμορφες και περιποιημένες για να ξεκινήσουμε την καθημερινότητα του 2016 με την καλύτερη δυνατή διάθεση.

Για να ξεκουραστούμε κι εμείς οι ίδιες από την εικόνα του εαυτού μας που είχαμε αυτές τις γιορτινές μέρες καλό είναι να επιστρέψουμε σε πιο απλές λύσεις τόσο στο makeup όσο και στα μαλλιά. Αφού σας έχω πει τη δική μου «γνώμη-ευχή» για το no makeup mood

θα σας πως τι σκέφτομαι για τα μαλλιά της Δευτέρας, της πιο δύσκολης μέρας της εβδομάδας και της πρώτης για τον καινούριο χρόνο.

Προτείνω λοιπόν, να αφιερώσετε μόνο 5 λεπτά μπροστά στον καθρέφτη για τα μαλλιά σας και μπορείτε να το πετύχετε αν διαλέξετε ένα από τα 7 haistyles που θα δείτε παρακάτω.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Low ponytail. Κάντε μία χωρίστρα στη μέση, δώστε λίγο όγκο στα μαλλιά και πιάστε τα σε μία χαμηλή αλογοουρά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Half bun. Πιάστε πίσω τα μισά μαλλιά σας και δημιουργήστε ένα μικρό κόμπο χρησιμοποιώντας ένα μικρό λαστιχάκι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Messy bun. Ιδανικό και για όσες έχουν μακρύ καρέ μαλλιά. Πιάστε ανέμελα τα μαλλιά σας προς τα πίσω και κάντε γρήγορα έναν κότσο χαμηλά στο κεφάλι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Pin Art. Δυο μικρές τούφες και τρία τσιμπιδάκια αρκούν για να δημιουργήσετε ένα μικρό τρίγωνο στη μέση του κεφαλιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Braid to braid. Πλέξτε δύο μικρές γαλλικές κοτσίδες δεξιά κι αριστερά από το κεφάλι σας και ενώστε τις προς τα πίσω. Έπειτα πιάστε μία κοτσίδα χαμηλά στο κεφάλι και κάντε ακόμα μία γαλλική κοτσίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Barely braid… Μία σχεδόν γαλλική κοτσίδα για ένα εύκολο κι εναλλακτικό hairstyle.

Δείτε περισσότερα Galleries

Braids” connection. Πιάστε δύο μικρές τούφες δεξιά κι αριστερά από το κεφάλι σας και πλέξτε δύο γαλλικές κοτσίδες μέχρι τη μέση. Έπειτα ενώστε τις με ένα μικρό λαστιχάκι.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: braid, easy hairstyle, hairstyles, half bun hairstyle, low ponytail, messy ponytail, ponytail, updo, εύκολο χτένισμα, μαλλιά, χτένισμα

Keywords
Τυχαία Θέματα