5 λόγοι που είναι αναγκαίο να κάνετε rebound sex

Μία από τις βασικότερες διαφορές μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας είναι στον τρόπο αντιμετώπισης ενός χωρισμού. Και αποτελεί και αυτός πολλές φορές λόγο τριβής στα δύο φύλλα.

Ένας άντρας είναι σαφώς πιο ευάλωτος μετά τον χωρισμό και γι΄αυτό ακριβώς είναι πιο εύκολος να κάνει σεξ με μια άλλη σε ένα χρονικό διάστημα που θεωρητικά θα έπρεπε να σκέφτεται την ελπίδα της επανασύνδεσης. Στις γυναίκες συνήθως είναι πιο δύσκολο να ενδώσουν σε μια τέτοια ευκαιρία, καθώς προτιμούν να βιώσουν τον πόνο τους μόνες και να κλειστούν.

Ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει ότι είναι καλύτερα, αλλά το λεγόμενο rebound sex είναι πάντα μια ευεργετική εξέλιξη για να αντιμετωπίσεις τον χωρισμό. Το rebound sex είναι η ανάγκη του ανθρώπου για σεξουαλική δραστηριότητα μαζί με τρυφερότητα και αγάπη, μετά από έναν επίπονο χωρισμό και έχει μεγάλη διαφορά από το revenge sex που το κάνεις απλώς και μόνο για να εκδικηθείς τον πρώην. Το rebound sex είναι λύση στο πρόβλημα. Κι αυτό δεν είναι απλώς ένα κλισέ, αλλά μια επιλογή με αρκετές πλευρές θετικής επίδρασης.

1. Σε βοηθάει να κάνεις γρηγορότερα skip στη φάση της απόλυτης μιζέριας. Είναι το σημείο που έχεις πέσει στα πατώματα, θες να περάσεις μια εβδομάδα κλεισμένη στο σπίτι και να είσαι σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι. Ένα σεξ με κάποιον που θα σε βάλει στην αγκαλιά του και δεν θα σε δει σαν μια προσθήκη στον αριθμό του, μειώνει αισθητά την αίσθηση εγκατάλειψης και αδυναμίας που νιώθεις.

2. Ένας χωρισμός είναι ένα χτύπημα στην αυτοπεποίθηση, ένα rebound sex είναι η βιταμίνη της. Ιδίως αν είσαι εσύ αυτή που βρέθηκε στη θέση της παρατημένης.

3. Το rebound sex είναι ένα poking στα συναισθήματα σου για εκείνον. Αν υπάρχει κάτι μέσα σου που να βρίσκεται εκεί για χάρη του, μετά το σεξ με κάποιον άλλο θα ενεργοποιηθεί ξανά. Ή μπορεί και να πεθάνει. Θα καταλάβεις σε κάθε περίπτωση αν η σχέση που τέλειωσε είχε στερέψει ή αν είχε ακόμα να δώσει κάτι.

4. Ο χωρισμός δημιουργεί ένα κενό. Σε πολλά πράγματα. Από άποψη φυσικής παρουσίας, στο πρόγραμμα της ημέρας σου, στο κρεβάτι, στην κατεύθυνση των ματιών και της σκέψης σου κτλ. κτλ. Όπως αναφέρθηκε στην έρευνα του Πανεπιστημίου του Μιζούρι το 2014, το rebound sex ή rebound flirting αποσπά τον εγκέφαλο και τα μάτια από το επίμονο κοίταγμα στο κενό του πρώην και λειτουργεί ως ιδανικό υποκατάστατο. Κυρίως, είναι μια πιο ομαλή μετάβαση στη φάση της ερωτικής μοναξιάς και διευκολύνει να σταματάς να σκέφτεσαι τι έχασες.

5. Το rebound δίνει δεύτερη επίθεση. Στο τέλος μιας μεγάλης σχέσης, με μεγάλες ανταλλαγές συναισθημάτων, έχεις το συναίσθημα ότι πλέον τέλειωσε η ευκαιρία σου σε έναν μεγάλο έρωτα και ό,τι ακολουθήσει θα είναι λίγο. Σε ένα rebound sex μπορεί να κρύβεται κάτι πάρα πολύ καλό. Είτε σεξουαλικά είτε να εξελιχθεί σε κάτι που θα σε συναρπάσει.

Υ.Γ. Η προτροπή δεν είναι «Τρέχα και βρες τον πρώτο τυχόντα για να κάνετε σεξ», αλλά «Μην γυρίζεις την πλάτη σου σε κάτι που σε γοητεύει και το έχεις ανάγκη».

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr
5 λόγοι που είναι αναγκαίο να κάνετε rebound sex,