5 facts για το fashion show της Rihanna στο Παρίσι

Μπορεί να μην το περιμέναμε ποτέ, να που όμως ήρθε η στιγμή για τη Rihanna να αναλάβει καθήκοντα designer, διοργανώνοντας και το πρώτο fashion show της στο Παρίσι παρακαλώ. H συλλογή FentyxPuma που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ατίθασης star με τη γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών, παρουσιάστηκε χθες και σήμερα όλος ο κόσμος μιλά γι αυτή. Τι πρέπει να ξέρουμε λοιπόν σχετικά;

Το
μεγαλοπρεπές Hotel Salomon de Rothschild δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή για το show, καθώς ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της κολεξιόν, το οποίο σύμφωνα με τη Rihanna συνοψίζονταν στο «Αν η Μαρία Αντουανέτα πήγαινε γυμναστήριο και ήθελε κάτι να φορέσει».Η συλλογή κινήθηκε στην τάση του athleisure με μερικές πιο θηλυκές πινελιές. Φόρμες σε παστέλ αποχρώσεις και αθλητικές κουκούλες σε συνδυασμό με πέρλες, βολάν και κορσέδες.

Η εκκεντρική star επιστράτευσε ένα καστ από τα πιο hot μοντέλα αυτή τη στιγμή, όπως η Taylor Hill από τη Victoria’s Secret, η Imaan Hammam αλλά και τον Anwar Hadid, τον μικρότερο αδερφό των Gigi & Bella Hadid.Ακόμα κι όταν πρόκειται για τη fashion week, η Rihanna έχει το ίδιο πράγμα στο μυαλό της: Η φράση «Ας το κάνουμε. Πάμε να βγάλουμε μερικά χρήματα» ακούστηκε από το στόμα της καθώς βρισκόταν στο backstage.

H Rihanna αγαπά το ροζ. Ποιος να μας το λεγε. Σχεδόν όλη η συλλογή κινήθηκε σε baby pink τόνους, χωρίς όμως να χάνει τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα