5 έξυπνα beauty tips για το late summer makeup look

Glossy lipsticks, contouring στα μάγουλα και πολλά άλλα που τα έχουμε ακούσει αρκετές φορές και τα γνωρίζουμε καλά. Δεν είναι λάθος να ακολουθήσετε αυτές τις γνωστές συμβουλές, ωστόσο, μιας και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έχετε βαρεθεί την καλοκαιρινή makeup ρουτίνα σας, σας προτείνω ορισμένα tips τα οποία θα τονίσουν το μαύρισμά σας, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι πια το ίδιο έντονο με αυτό που είχατε λίγο καιρό πριν, και θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό look, όποια κι αν είναι η διάθεσή σας κάθε φορά.

1. Focus

on: κάτω εσωτερική γραμμή των ματιών.
Χρησιμοποιείστε ένα μαύρο μολύβι ματιών και εφαρμόστε στην κάτω εσωτερική γραμμή. Το κλειδί είναι να περάσετε το μολύβι τουλάχιστον πέντε φορές, έτσι ώστε να γίνει εντελώς μαύρο το χρώμα και να δημιουργηθεί έντονη αντίθεση με την επιδερμίδα σας. Προσθέστε και λίγη mascara στις ρίζες των βλεφαρίδων για να «καδράρετε» το μάτι και να αποκτήσετε πιο γοητευτικό βλέμμα.

2. Like a doll: Χρησιμοποιείστε έντονο ροζ ρουζ.
Αυτή η νέα τάση που μας θέλει να βάζουμε το ρουζ μας… κάτω από τα μάτια μας, δηλαδή ψηλά στα μάγουλά μας (και προς τα κάτω) είναι ιδανική για αυτή τη χρονική περίοδο και χαρίζει ένα φρέσκο και πολύ νεανικό look. Επίσης, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να χρησιμοποιήσετε και τα λαμπερά-σχεδόν-neon lipstick σας και στα χείλη αλλά και στα μάγουλά σας.

3. Κίνηση ρουά ματ: Matte lipstick.
Η καλύτερη εποχή για ματ χρώμα στα χείλη είναι ασφαλώς το καλοκαίρι. Και ο πιο έξυπνος τρόπος για να έχετε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή είναι να χρησιμοποιήσετε το ring finger σας.

4. Double fun: Διπλή γραμμή eyeliner.
Χρησιμοποιείστε δύο διαφορετικά eyeliners, ένα σε μαύρο χρώμα και ένα σε μία πιο παιχνιδιάρικη απόχρωση, μπλε για παράδειγμα. Σχεδιάστε τη μαύρη γραμμή και πάνω από αυτή κάντε ακριβώς την ίδια με την ανοιχτή απόχρωση που έχετε επιλέξει. Αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό bold (και πολύ-πολύ fun) look που θα τραβήξει την προσοχή όλων στα μάτια σας.

5. Fresh skinfresh air.
Αν δεν αφήσετε τώρα ελεύθερη την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει και να τη χαρείτε καθώς λάμπει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τον ήλιο που τη χάιδευε, πότε θα την αφήσετε; Διακόψτε για λίγο τη χρήση foundation και αυξήστε το χρώμα σε μάτια και χείλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα