4 trends από τη NYFW που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας

Η μόδα κάνει κύκλους, το ξέρουμε όλοι, επομένως λίγες είναι οι φορές που κάτι πραγματικά καινοτόμο θα παρουσιαστεί και θα μας εντυπωσιάσει. Αυτό που συμβαίνει όμως, είναι ότι ακόμα κι αν οι τάσεις πάνε και έρχονται, οι σχεδιαστές προσπαθούν κάθε φορά να μας τις παρουσιάζουν με όσο πιο fresh και πρωτότυπο τρόπο γίνεται.

Κλείνοντας λοιπόν το κεφάλαιο New York Fashion Week για την Άνοιξη του 2017, επιλέξαμε

4 trends τα οποία ξεχωρίσαμε καθώς και διαχρονικά είναι και υπάρχουν ήδη στη γκαρνταρόμπα μας! Γιατί μη μου πείτε ότι δεν έχετε κάτι ριγέ ή floral; Έχετε!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ρίγες, ρίγες, ρίγες. Τις έχουμε εξυμνήσει τόσες φορές που πλέον μοιάζει περιττό, τι να κάνουμε όμως που επανέρχονται κάθε σεζόν;

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Εσώρουχα ως tops. Η τάση του lingerie καλά κρατεί και, το συγκεκριμένο θα γίνει το αγαπημένο σας, αρκεί να διαθέτετε πιο petite και αθλητική σιλουέτα ώστε το αποτέλεσμα να μη δείχνει προκλητικό.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Off the shoulder. Αυτό το trend τελικά μοιάζει επίκαιρο χειμώνα-καλοκαίρι!

Δείτε περισσότερα Galleries

Οτιδήποτε floral. «Floral? For spring? Groundbreaking». Η άποψη της κινηματογραφικής Miranda Priestly μάλλον δεν θα μας επηρεάσει και πολύ, αφού πρόκειται για το πιο ανοιξιάτικο και χαρούμενο μοτίβο. Και υπάρχει και ήδη στη ντουλάπα μας!

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fall trends, New York Fashion Week, NYFW, εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης

Keywords
Τυχαία Θέματα