4 ασκήσεις pilates της Kate Hudson

Για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Το Pilates είναι το αγαπημένο είδος γυμναστικής πολλών σταρ του Hollywood. Η Κate Hudson είναι φανατική λάτρης του Pilates

αφού γυμνάζεται 4 με 5 φορές την εβδομάδα με ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να τονώσει τους μύες της. Κάθε φορά, η προσωπική της γυμνάστρια της εφαρμόζει ένα διαφορετικό πρόγραμμα ασκήσεων ειδικό για να την βοηθήσει όχι μόνο στην καύση του λίπους, αλλά και να διεγείρει τον μεταβολισμό της.

• Γέφυρα

Ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε τα πόδια σας στο άνοιγμα του ισχίου. Τεντώστε τα χέρια δίπλα από τη λεκάνη. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και με την εκπνοή σας ενεργοποιήστε τους κοιλιακούς σας μύες. Ανεβάστε τη λεκάνη ώστε τα γόνατα , η λεκάνη και οι ώμοι σας να είναι σε μία ευθεία γραμμή. Επανέλθετε στην αρχική σας θέση με μια βαθιά εισπνοή.

• Side kick: πάνω και κάτω

Γυρίστε στο πλάι με τα πόδια τεντωμένα και έχετε σταθερό τον κορμό σας. Γυρίστε ελαφρά το πάνω πόδι προς τα έξω και τεντώνοντας το σηκώνετε ψηλά και το επαναφέρετε.

• Side kick: μικροί κύκλοι

Διατηρήστε την πλευρική θέση και με ακίνητο τον κορμό σας, σηκώστε το πάνω πόδι στο ύψος της λεκάνης και κρατώντας το τεντωμένο κάντε μικρούς κύκλους από την άρθρωση του ισχίου.

• Heel beats

Ξαπλώστε μπρούμυτα και βάλτε το μέτωπο πάνω στις παλάμες σας, σφίξτε τους γλουτούς σας, σηκώστε τα πόδια σας και κρατώντας ακίνητο τον κορμό σας χτυπήστε ελαφρά τις φτέρνες μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα