20 τυχερές κερδίζουν από μία νέα Idéalia gel-κρέμα της Vichy

Η κάθε γυναίκα έχει ένα μοναδικό όραμα για την επιδερμίδα της. Η Vichy παρουσιάζει την εκπλήρωση του οράματος για ιδανική επιδερμίδα, προσφέροντας αυτό που θέλουν οι γυναίκες: Προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στην επιδερμίδα τους, τα οποία να ανταποκρίνονται επακριβώς στις προσδοκίες τους. Εξατομικευμένα!

Με την Idéalia gel-κρέμα μπορούμε να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να γυαλίζει.

Οι γυναίκες το γνωρίζουν: μπορεί να έχουμε μικτή επιδερμίδα, που γυαλίζει περισσότερο απ΄ότι θα έπρεπε, χωρίς

να έχουμε ατέλειες. Το 1/3 των γυναικών θεωρεί ότι ανήκει σε αυτή την περίπτωση.

Οι γυναίκες το επιθυμούν: ένα προϊόν περιποίησης με ματ αποτέλεσμα χωρίς όμως να μειώνει, τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Με τη σειρά Idéalia, η Vichy ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες και τις ανάγκες των γυναικών, χάρη σε μία κρέμα ημέρας, σε τρεις ξεχωριστές υφές, καλύπτοντας όλες τις επιθυμίες τους! Η κάθε σύνθεση Idéalia δημιουργήθηκε από τα εργαστήρια Vichy για να οδηγήσει τον κάθε τύπο επιδερμίδας προς την τελειότητα.

Η Idéalia gel-κρέμα έχει δροσερή υφή και είναι εμπλουτισμένη με Aquakeep που ενυδατώνει άμεσα και απορροφά τη γυαλάδα, αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Το άρωμα της Idealia Gel-Cream, απόλυτα ταιριαστό με την απολαυστική, δροσερή υφή της, ξετυλίγει μαγευτικές νότες πράσινου τσαγιού, μεσαίες νότες λευκών λουλουδιών που προσφέρουν αίσθημα ευφορίας και μία θερμή βάση ξύλου.

Η Vichy το πέτυχε: να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα. Λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς να γυαλίζει.

20 τυχερές θα κερδίσουν από μία Idéalia gel-κρέμα της Vichy!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του διαγωνισμού:

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 21/07/2016

Keywords
Τυχαία Θέματα