Το «Μπες στο κλίμα» στο Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών

Το «Μπες στο κλίμα» με τον Πέτρο Κουμπλή, επισκέπτεται και ...μεταμορφώνει το Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών στην Μεταμόρφωση το Σάββατο 14 Απριλίου στις 11.00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ» έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο επεισόδιο που θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2012 στις 11 το πρωί. Αυτή τη φορά δεν αναβαθμίζεται ενεργειακά μια απλή κατοικία. Το δυναμικό της εκπομπής προσέφερε χαρά στους εργαζόμενους αλλά και στα μικρά παιδιά

που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών στην Μεταμόρφωση. Ο Πέτρος Κουμπλής και οι συνεργάτες του έκαναν μετατροπές στην μόνωση και στην θέρμανση του κτιρίου, αλλάζοντας μια για πάντα την καθημερινότητα των μικρών παιδιών αλλά και των κοινωνικών λειτουργών που προσπαθούν καθημερινά να βοηθήσουν τα μικρά αγγελούδια να μπορούν να φέρονται και να ζουν φυσιολογικά.

Με την αμέριστη βοήθεια της διευθύντριας του κέντρου κας Βάσως Αρμπουνιώτη πετύχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μονώσαμε τους βορινούς τοίχους του κτιρίου, θερμάναμε τρεις αίθουσες διδασκαλίας με σόμπα πέλετ, τοποθετήσαμε τον μεγαλύτερο ηλιακό θερμοσίφωνα, αντικαταστήσαμε τις συμβατικές λάμπες με καινούργιες εξοικονόμησης ενέργειας και απολαύσαμε μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση των μικρών παιδιών. Ο Πέτρος Κουμπλής και τα μικρά παιδιά μαθαίνουν στους τηλεθεατές τα μυστικά της ανακύκλωσης στους μπλε κάδους. Σε αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο ο στόχος της εκπομπής είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και ν α στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται στο Κ.Α.Σ.Π. το επεισόδιο περιλαμβάνονται οι εξής ενότητες: « Βιοτεχνολογία», «Υπερπληθυσμός», οδοιπορικό της εκπομπής στον δήμο Ρεθύμνου, και παρουσίαση της δράσης της Εκκλησίας της Ελλάδος στο κεφάλαιο «οικολογία». Και όπως πάντα, αποχαιρετούμε τους τηλεθεατές με ένα βίντεο που προσφέρει «τροφή για σκέψη».

Συντελεστές

Παρουσίαση: Πέτρος Κουμπλής

Project Manager:Αχιλλέας Συρίγος

Σκηνοθεσία: Ηλίας Αποστολίδης

Αρχισυνταξία: Ανδρέας Τζίφας

Παραγωγή: GV PRODUCTIONS

Keywords
Τυχαία Θέματα