Σεμινάριο Ashtanga Vinyasa Yoga στον Κινητήρα

12:21 4/9/2017 - Πηγή: Monopoli

H Γεωργία Δημητριάδη θα πραγματοποιήσει ένα 5ήμερο σεμινάριο Ashtanga Vinyasa Yoga στον Κινητήρα, από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Ashtanga Vinyasa Yoga είναι ένα σύστημα παραδοσιακής δυναμικής Yoga που συνδυάζει την κίνηση με την βαθειά αναπνοή με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνεται η εσωτερική θερμοκρασία, η αποτοξίνωση και η ροή της ενέργειας. Σε αυτό το σεμινάριο θα δώσουμε έμφαση στη δυναμική αναπνοή Ujjayi, στο ενεργειακό

κράτημα Mula Banda (ο έλεγχος του πυελικού εδάφους-ενεργειακό κράτημα) και στη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος κατά την εκτέλεση των Asanas. Η πρακτική αυτή προσφέρει σε φυσικό επίπεδο ευελιξία, δύναμη, ισορροπία και ελαφρότητα που οδηγούν αντίστοιχα σε πνευματικό-ψυχολογικό επίπεδο σε ευεξία, ενεργητικότητα, ηρεμία και αισιοδοξία, ανοίγοντας το δρόμο προς την αυτοπραγμάτωση. Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε ανθρώπους με και χωρίς εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος yoga. Χρειάζεται να είστε στο χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη και να φοράτε άνετα ρούχα.

Η Γεωργία Δημητριάδη γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονικό σχέδιο και ακολούθησε το επάγγελμα της σχεδιάστριας μέχρι το 2011. Για αρκετά χρόνια παρακολούθησε μαθήματα χορού, κλασσικό και μοντέρνο μπαλλέτο. Ξεκίνησε με τη Hatha Yoga το 2002 με την Ολγα Αλεξίου. To 2004 άρχισε Ashtanga Yoga με την Ελένη Κυριακοπούλου και από το 2005 μέχρι σήμερα συνεχίζει με δάσκαλο τον Νίκο Ζωγράφο και σεμινάρια τρείς φορές το χρόνο με τον Jean Glaude Garnier. Από το 2010 διδάσκει Ashtanga Vinyasa Yoga και Δυναμική Hatha Yoga.

Πληροφορίες

Πότε: 4/9/2017 – 8/9/2017

Που: Κινητήρας-Artistic Network for Performing Arts | Ερεχθείου 22, Ακρόπολη

Ώρα: 17.00-19.00
Κόστος: 60 €*
Drop in/μάθημα: 15 €
Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected]

*10% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας

Keywords
Τυχαία Θέματα