Οι καλύτερες προτάσεις για ψυχαγωγία το πρώτο τριήμερο μετά τις εκλογές

Είτε τα αποτελέσματα των εκλογών σας ευχαρίστησαν, είτε σας άγχωσαν, είτε σας στενοχώρησαν, θα έχετε λόγους να βγείτε στο θέατρο, στο σινεμά και στις μουσικές σκηνές. Συναυλίες με νέα μουσικά χρώματα, μοντέρνες παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες δράσης, δίνουν ψυχαγωγική διέξοδο σε καιρούς αβεβαιότητας ή ελπίδας.
Παρασκευή 11 Μαΐου

ΜΟΥΣΙΚΗ

- Μια συναυλία με concept,
όπου το κλασσικό συναντά το ηλεκτρονικό και οι πάρτες τα sequencer είναι η συναυλία των Chromatic Sequence στο Gazarte. Ένα γκρουπ που προσπαθεί να ενώσει το κλασικό με το ηλεκτρικό θα μας μιλήσει για τη Belle Epoque. Τη δική μας Belle Epoque που είναι συνάμα τόσο ανέφικτη και τόσο παρούσα!

ΘΕΑΤΡΟ

- Ακόμα ένα έργο του Παπαδιαμάντη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, αυτή τη φορά στην σκηνή του θέατρου του Νέου Κόσμου. Η παράσταση "Οι έμποροι των εθνών" σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αμπαζή που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, έχει ήδη παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών καθώς και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Μετά από δέκα χρόνια πειραματισμού σε επίπεδο υποκριτικής, η Ομάδα Θεάτρου ΟΠΕRΑ ξαναζωντανεύει το λόγο του Παπαδιαμάντη, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τη μουσικότητα όλων των στοιχείων της θεατρικής τέχνης χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα της υποκριτικής.
Σάββατο 12 Μαΐου

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Be my, Be my, be my little rock and roll queen. Κυβέρνηση μπορεί να μην έχουμε, έχουμε όμως βασίλισσα και μάλιστα πολύ ροκ εντ ρολ. Οι Subways μας δίνουν την ευκαιρία να τραγουδήσουμε live το Rock and roll queen, στον ιστορικό χώρο του Κυττάρου, όπου το εκρηκτικό τρίο από την Αγγλία έρχεται να μας ταρακουνήσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

ΣΙΝΕΜΑ

- Ως "Τιμωρός" κάνει τη δυναμική της εμφάνιση η καυτή παλαίστρια και πλέον ηθοποιός Τζίνα Καράνο, μαζί με ένα πλουσιότατο καστ, με Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Μάικλ Ντάγκλας, Αντόνιο Μπαντέρας, Ματιέ Κασοβίτς κ.α. Η περιπέτεια του Στήβεν Σόντερμπεργκ έχει στυλ, δράση και... γυναικείο ξύλο. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

ΘΕΑΤΡΟ

Ο Ρωμαίος και Ιουλιέτα, ερωτεύονται, αυτοκτονούν και μένουν στην ιστορία χορεύοντας! Το αριστουργηματικό μπαλέτο του Σεργκέι Προκόφιεφ, το οποίο βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Σαίξπηρ, παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα κοστούμια της παραγωγής έχει σχεδιάσει η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη.
Κυριακή 13 Μαΐου

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Οι Quantic & Alice Russel μαζί με τους Combo Barbaro αποχαιρετούν την άνοιξη και μας υποδέχονται για μια βραδιά γέματη παθιασμένες μουσικές αλχημείες. Ο χώρος του Gagarin 205 θα γεμίσει από Soul, Jazz, Latin, Cumbia, nu-soul, jazz, funk, bossa nova, σαξόφωνα, κιθάρες, μπάσα, τύμπανα, percassions και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νού σας σε ένα ατελείωτο και ξέφρενο party.

ΘΕΑΤΡΟ

- Αφού δεν μεταμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό, ας παρακολούθησουμε μια Μεταμόρφωση στο Θέατρο! Η ομάδα Σημείο Μ
Keywords
Τυχαία Θέματα