Μια ιδιαίτερη St.Valentine's βραδιά στο gazARTE

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, το gazARTE προσκαλεί ερωτευμένους και μη, να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο με έναν ακαταμάχητο συνδυασμό μουσικής και ιδιαίτερων γεύσεων. Ξεκινήστε τη βραδιά σας στο εστιατόριο του πρώτου ορόφου για να γιορτάσετε τον έρωτά σας με ένα ιδιαίτερο και προσεγμένο St. Valentine's Menu. Και αφού γιορτάσετε τον έρωτά σας στο εστιατόριο, στη μουσική σκηνή σας περιμένει ο κορυφαίος jazz
Νεουορκέζος μουσικός JD Walter. Μαζί του κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί σε ένα πρόγραμμα γεμάτο πασίγνωστα και αγαπημένα ερωτικά τραγούδια από το Great American Jazz songbook αλλά και διασκευές από κλασικά κομμάτια της ποπ.

Ένα αξέχαστο δείπνο με ερωτικές μουσικές από τον παραγωγό του Pepper Κοσμά Δεβελέγκα και προσεγμένες γεύσεις με θέα τη φωταγωγημένη Ακρόπολη.

Menu

Ατομική quiche lorraine μανιταριών
˜˜˜˜˜˜˜˜
Ζεστή σαλάτα με κόκκινο λάχανο, μήλα & σταφίδες
˜˜˜˜˜˜˜˜
Ψαρονέφρι με ριζότο παντζαριών
˜˜˜˜˜˜˜˜
Mousse σοκολάτας με confit φράουλας
˜˜˜˜˜˜˜˜
Liqueur τριαντάφυλλο

Τιμή/άτομο 28€

Ο JD Walter, το μουσικό θαύμα της jazz στις 14 Φεβρουαρίου 2013 στο gazARTE

To Gazarte παρουσιάζει τον κορυφαίο jazz Νεουορκέζο μουσικό JD Walter, που μετά από την επιτυχία των προηγούμενων εμφανίσεών του, επιστρέφει στη χώρα μας για μια μοναδική jazz συναυλία. Μαζί του κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί με ένα πρόγραμμα γεμάτο πασίγνωστα και αγαπημένα ερωτικά τραγούδια από το Great American Jazz songbook αλλά και διασκευές από κλασικά κομμάτια της ποπ, συμπεριλαμβανωμένων των Sting, Paul Simon, Van Morrison, Earth Wind & Fire και πολλών άλλων.
Έχοντας γυρίσει όλο τον κόσμο παίζοντας μουσική σε jazz club και φεστιβάλ σε πάνω από 100 πόλεις, ο κορυφαίος vocalist θεωρείται πρωτοπόρος στη δημιουργία μιας χορωδίας φωνών επί σκηνής ενώ αξιοθαύμαστη είναι η ικανότητά του να μιμείται όλα τα μουσικά όργανα. Αναδιαμορφώνει όλους τους κανόνες της jazz που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα με την ιδιαίτερη ερμηνεία του, χωρίς το κοινό να σταματά να διασκεδάζει ούτε λεπτό!

Μουσική Επιμέλεια: Βαγγέλης Στεφανόπουλος

Πλήκτρα: Βαγγέλης Στεφανόπουλος
Τύμπανα: Βασίλης Ποδαράς
Κόντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης

Info:
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: A ΖΩΝΗ 25€ / Β ΖΩΝΗ 20€ / Γ ΖΩΝΗ 15€ /ΟΡΘΙΟΙ 10€

Keywords
Τυχαία Θέματα