Ένα special menu για το Thanksgiving, St' Astra

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια ιδιαίτερη μέρα για να εκφράσουμε ευγνωμοσύνη, την πίστη μας στο Θεό, την οικογένεια και τους φίλους. Το εστιατόρια St' Astra διοργανώνει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου Thanksgiving Dinner κάνοντας αυτή την μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel θα βρείτε το εστιατόριο St' Astra με θέα την Ακρόπολη.

Το εστιατόριο με το μενού που διαθέτει, σας φέρνει σε επαφή με τις ιδιαίτερες και μοντέρνες γεύσεις της Διευθούς Κουζίνας, περιλαμβάνοντας ακόμα κι ένα sushi bar. Το εκλεπτισμένο περιβάλλον σε συνδυασμό με την θέα που κόβει την ανάσα, αλλά και τις μουσικές επιλογές του εστιατορίου, μπορούν να κάνουν το δείπνο σας ξεχωριστό.

To St' Astra ενδείκνυται και για επαγγελματικά δείπνα ή για ένα απλό ποτό.

Με αφορμή το Thanksgiving, το εστιατόριο παρέχει ένα ειδικό μενού και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί αυτή την ημέρα.

Το Thanksgiving Dinner menu θα περιλαμβάνει:

Κοκτέιλ καλωσορίσματος, mulled wine (ζεστό κόκκινο κρασί με φρούτα & μπαχαρικά)Σούπα με κολοκύθα, τζίντζερ και καρότοΣαλάτα με άγρια φύλλα, τραγανό “σπιτικό” μπέικον, μήλο, cheddar και ψητή κολοκύθα Φρέσκια γαλοπούλα αργοψημμένη στο φούρνο, gravy, γέμιση με ξηρά φρούτα και πουρέ από γλυκοπατάτα, φασκόμηλο και “καμμένο” βούτυρο, cranberry sauceΨητό Cheesecake με σοκολάτα, κολοκύθα, καρύδια και σος από καραμέλα και bourbon

Γιορτινές μουσικές επιλογές από DJ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-8894500

Τιμή ανα άτομο: 37 ευρώ

Δωρεάν parking εντός ξενοδοχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα