ΕSCAPE WEEKEND: Wyndham Poseidon Loutraki Resort

Μόλις 10 λεπτά από το Λουτράκι, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, σε μία ιδιαίτερη τοποθεσία κάτω από τα επιβλητικά Γεράνια Όρη και με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, το Wyndham Poseidon Loutraki Resort είναι ιδανική επιλογή για ένα αναζωογονητικό φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο.

Από τον Τάσο Τσομπανίδη

Ειδικά αυτή την εποχή, λίγο πριν τη λήξη της σεζόν, τα δελεαστικά πακέτα προσφορών,

καθιστούν την 5άστερη πολυτέλεια αυτού του συγκροτήματος ακόμα πιο προσιτή!


Το ιστορικό συγκρότημα Poseidon Resort εντάχθηκε πρόσφατα στην «οικογένεια» της Wyndham, ενός τουριστικού κολοσσού που διαχειρίζεται περισσότερα από 8.500 τουριστικά συγκροτήματα στον κόσμο.

Διαμονή με πολυτέλεια και άνεση


Το Poseidon Resort προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής πολυτελών δωματίων με μοντέρνα διακόσμηση και παροχές υψηλής ποιότητας στις κατηγορίες Residence Κτήριο, Superior Μπανγκαλόου, Βίλες και Σουίτες.

Ορισμένες από τις Deluxe Σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή jacuzzi και κάποιες κυριολεκτικά ακουμπάνε την θάλασσα.

Gourmet απολαύσεις

Η πολυτελής διαμονή υψηλών προδιαγραφών δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη, χωρίς την αντίστοιχη ποιότητα των υπηρεσιών γαστρονομίας.

Στο Wyndham Poseidon Loutraki Resort, θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια και μπαρ, το καθένα από τα οποία καλύπτει αρμονικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών:

Στο Νeptune Restaurant που λειτουργεί κυρίως τους χειμερινούς μήνες θ’ απολαύσετε εκλεπτυσμένες γεύσεις σε ένα κομψό και ζεστό περιβάλλον.Στο Poseidon Restaurant & Bar, ακριβώς δίπλα στην παραλία, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με πλούσιο μπουφέ αμερικάνικου ενώ έως το βράδυ μπορείτε να γευτείτε ιδιαίτερα πιάτα μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, σπεσιαλιτέ κρεάτων, μπάρμπεκιου με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Το εστιατόριο λειτουργεί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο καλαίσθητο Αnemos beach bar, που επίσης λειτουργεί όσο ο καιρός το επιτρέπει, θα δροσίζεστε όλη μέρα με καφέ, κοκτέιλ και ροφήματα.Οι γαστριμαργικές σας επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς στο γειτονικό Ramada Loutraki Poseidon Resort, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής μπορείτε να εξερευνήσετε 3 ακόμη εστιατόρια & μπαρ.

Υπηρεσίες & Υποδομές

Το Wyndham Poseidon Loutraki Resort διαθέτει 3 παραλίες βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία, 2 εξωτερικές πισίνες & παιδική πισίνα καθώς και μία εσωτερική πισίνα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει μια μεγάλη επιλογή θαλάσσια σπορ.

Το συγκρότημα διαθέτει μεγάλη αίθουσα συνεδρίων, χωρητικότητας 500 ατόμων, μαζί με βοηθητικές αίθουσες σεμιναρίων. Οι υποδομές αυτές ήδη φιλοξενούν με επιτυχία συνέδρια καταξιωμένων ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων ενώ διατίθενται και για ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Επίσης στο πολυτελές Κέντρο Ευεξίας Aegeo Spa θ' απολαύσετε χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς ενώ στο οργανωμένο γυμναστήριο μπορείτε να αθληθείτε.

Αξίζει να επισκεφθείτε

Το Wyndham Poseidon Loutraki Resort αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να επισκεφτείτε πολλά σημαντικά μνημεία της δυτικής Πελοποννήσου όπως η Aρχαία Κόρινθος αλλά και λίγο πιο μακριά η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, το Ναύπλιο.Τα ιαματικά δημοτικά λουτρά του Λουτρακίου (Loutraki Thermal Spa) σε απόσταση μόλις 4 χλμ από το ξενοδοχείο.Τον αρχαιολογικό χώρο με τον Ναό της Ηρας που βρίσκεται μέσα στον φυσικό κλειστό κόλπο της Βουλιαγμένης Λουτρακίου.Το κάστρο της Ακροκορίνθου, ύψους 575 μέτρων με μοναδική θέα σε όλο τον Κορινθιακό κόλπο.

Χρήσιμες πληροφορίες: Wyndham Ramada Poseidon Loutraki (2744067938, www.wyndhamloutrakiresort.com), Loutraki Thermal Spa (2744022215)

Ευχαριστήρια: Στον Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου Λεωνίδα Τσαγγάρη και φυσικά σε όλο το προσωπικό για την ιδανική φιλοξενία που μας παρείχαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα