Διάλεξη του συγγραφέα Kirk Schneider στην Ελληνοαμερικανική ένωση

Το «γίγνεσθαι», η Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας, φιλοξενεί τον Καθ. Kirk Schneider στην Αθήνα, επ' ευκαιρία της έκδοσης στα ελληνικά του βιβλίου του, "EXISTENTIAL-HUMANISTIC PSYCHOTHERAPY" από τις εκδόσεις Κοντύλι.

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, η Ελληνο-Αμερικάνικη Ένωση, διοργανώνει διάλεξη με τίτλο "ΤΗΕ POLARIZED MIND: Why It's Killing Us and What We Can Do about It", φιλοξενώντας τον συγγραφέα
KIRK SCHNEIDER. Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το διχασμό που παρατηρεί στο νου του ανθρώπου, διχασμό που θεωρεί ως κύρια πηγή των σημερινών συγγρούσεων και κοινωνικών προβλημάτων. Η διάλεξη είναι με ελεύθερη είσοδο και ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. Θα ακολουθήσει υπογραφή των βιβλίων του.

Παράλληλα, το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Οκτωβρίου 10.00 με 17.00, πραγματοποιείται διήμερο σεμινάριο για επαγγελματίες και φοιτητές του χώρου της ψυχικής υγείας με θέμα την «ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ».

Στα γραφεία του «γίγνεσθαι», Κηφισίας 293 και Δηληγιάννη στην Κηφισιά, πίσω από το εμπορικό κέντρο Φοίνικες.Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Δεν θα υπάρχει μετάφραση. Για εγγραφές μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου κόστος συμμετοχής: 130 ευρώ για επαγγελματίες και 70 για φοιτητές. Για εγγραφές τον Οκτώβριο κόστος συμμετοχής 160 ευρώ και 100 αντιστοίχως.

Αριθμός λογαριασμού, Εθνική τράπεζα: 141/441424-12
Για περισσότερες πληροφορίες www.gignesthai.gr, ή 210-8085712

Ώρα έναρξης διάλεξης; 19.30
Keywords
Τυχαία Θέματα